Kirabolták Vajna Timit Ibizán

Kirabolták Vajna Timit Ibizán

Tímea asszony a víg özvegyek életét éli, most éppen Ibizán bulizik új párjával. Azonban a karma kegyetlen: szállásukról minden értéküket elvitték, míg ők mulattak.

Vajna Tímea rengeteg pénzt örökölt egykori sztárproducer és fideszes kormánybiztos férjétől, amiből évtizedekig folytathatja a luxuséletet. Az elmúlt napokban arról sztorizgatott az Instagramján, hogy új párjával a spanyolországi lbizán nyaralnak. Volt itt hír arról, hogy mivel nem találtak bulit, csináltak maguknak, aztán péntek este egy igazán habonyos éjszakai mulatóból posztolt videókat Tímea.

Csakhogy aztán utolérte a karma, mert mire hazaértek, minden értékük eltűnt a széfből: laptop, ékszer, készpénz és az útlevelek. Vajna Tímea kissé kiborult a dolgon, nyilván nem a pénz miatt, mert az végtelenül áll rendelkezésére, hanem azért, mert útlevél nélkül szerinte nem tud majd hazajutni Magyarországra, a legközelebbi követség pedig Barcelonában van, vagyis messze. Most mi lesz?

:'( :'( :'(

Vajon Szijjártó Péter luxusminiszter neki is a segítségére siet majd? 

Akit mélyebben érdekelnek a fideszes inspiráló nő kalandjai, itt tudja követni Instagramon:

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.15

Az RTL igazgatója lesz az Indextől távozó Szabó Zoltán

Az Indexet az egész addigi szerkesztőséggel együtt elhagyó Szabó az RTL Magyarország az új marketing- és kommunikációs igazgatója lesz.

  • 2020.10.15

7,5 millió lakosát tesztelte 4 nap alatt Csingtao

A keleti nyitás politikájának részévé tehetné Orbán Viktor, hogy leteszteli a magyar lakosságot koronavírusra, nem a csodára vár. Kínában egy 9 millió lakosú város megteszi, 4 nap alatt 7,5 millió embert szűrtek és 4 milliót ki is értékeltek.

  • 2020.10.13

Cristiano Ronaldo elkapta a koronavírust

A Juventus világsztárja tünetmentes.