Vonakodva elfogadta Erzsébet királynő Meghan és Harry döntését

Vonakodva elfogadta Erzsébet királynő Meghan és Harry döntését

Legalábbis most úgy tűnik, Erzsébet királynő elfogadta Meghan és unokája, Harry herceg döntését, miszerint önálló jövőt szeretnének, amit kevésbé terhelnek királyi kötelezettségek. 

Nagy port és még nagyobb botrányt kavart a királyi pár múltheti bejelentése, de úgy tűnik, hétfőn, a válságmegbeszélésen a családtagok beletörődtek az elhatározásukba. 

Harry és amerikai színésznő felesége egy "átmeneti időszakba" vág bele, amely azt jelenti, hogy az idejüket felosztják Nagy-Britannia és Kanada között, mert olyan életmódot választottak, amelyben jóval kevesebb a királyi kötelezettség és nincsenek állami finanszírozás iránti igények. Hogy ez meddig lesz működőképes, és egyáltalán hogyan, az mindenki számára rejtély. 

A pár jövőjéről szóló végleges döntéseket a napokban kell meghatározni.

"A családom és én teljes mértékben támogatjuk Harry és Meghan vágyát, hogy fiatal családként, teljesen új életet hozzanak létre" - nyilatkozta Erzsébet királynő, akit eleinte nagyon megsértettek a döntésükkel. Hozzátette, jobban szerették volna, ha a királyi család teljes munkaidőben dolgozó tagjai maradnak, de megértik az okaikat. 

Sussex hercege és hercegnője egyébkén nem konzultáltak sem a királynővel, sem Károllyal korábban, emiatt tartották bántónak és meggondolatlannak a tervüket, ami lássuk be, több ezer éves hagyományt fog felborítani. Harry és Meghan „progresszív” új szerepet akarnak maguknak és gyermekeiknek, anyagi függetlenségre vágynak és döntésükkel továbbra is erősen küzdenek a média ellen. 

Az egyelőre még nem tiszta, hogyan fogják a jövőben kezelni a királyi pár visszavonulását, de napokon belül ki fog derülni, milyen megoldást találtak erre a legjobbnak. 

via

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.