Mészáros Lőrinc a szegények üdültetésén is sokat zsírosodott

Mészáros Lőrinc a szegények üdültetésén is sokat zsírosodott

A már ötödikes tankönyvekben is reklámozott Erzsébet-program legfőbb haszonélvezője Orbán pénztárcája.

Az Erzsébet program legnagyobb nyertese nem a nyaraló családok tömege, hanem a papíron szegény Orbán Viktor papíron gazdag jóbarátja – erről ír a 24.hu. Nem csak azért, mert a programban résztvevő szálláshelyek zöme a Hunguest Hotels révén Mészáros Lőrincé. Ha felújítani kell valamit jó sok közpénzért, akkor is a közbeszerzések terén legendásan „szerencsés” Mészáros cégek jutnak munkához.

A zánkai és fonyódligeti Erzsébet-táborokon így majdnem 22 milliárdot keresett a Fejér B.Á.L Zrt., a Mészáros cégbirodalom egyik ékköve.

Persze a nyaraltatás az igazi talált pénz, hisz az üdülőhelyek úgy jutnak garantált számú vendéghez, hogy még reklámra sem kell költeniük. A társaság belföldi bevételeinek nagyjából 6 százaléka származott az Erzsébet-programból. 

De az igazi pofátlanság az, hogy ezért cserébe olyan színvonalú szolgáltatást nyújtanak, mintha a nyaraló családok Tímár Péter legendás filmjébe, a Zimmer Feribe csöppentek volna. A Club Aligában volt olyan vendég, aki inkább hazament idő előtt az áldatlan állapotok miatt.

A NER persze akkor is gondoskodik a sajátjairól, ha bajba kerülnek. A Hunguest a vírushelyzet kapcsán 17 milliárdos állami támogatást kapott. Mészáros Lőrinc ezt úgy hálálta meg, hogy azonnal kirúgott 800 embert. Valahogy arra nem futotta ebből a pénzből, hogy megmeneküljön a munkahelyük.

Ebből is látszik, hogy Orbánt és csicskáit egy cél vezérli csupán: a lehető legtöbb közpénzből a lehető legnagyobb magánvagyont felhalmozni. Bármi áron.

  • 2021.09.17

A káoszkormány miatt a sor végén kullogunk az oltások számában

Ahogyan az várható volt elkezdett növekedni a fertőzöttek száma. Orbánék egész nyáron semmit se tettek, csak jachtozgattak, adriáztak. 

  • 2021.09.17

Kádárral népszerűsíti új fotókötetét a Fidesz-csicska L. Simon

Egészen úgy néz ki, hogy az elmúlt 50 év kuka. A Fidesszel visszatértünk az igazi pártállami időkbe - a különbség a legsötétebb kommunizmus és a NER közt 3 ciklus Fidesz után elhanyagolható. Még rá is játszanak a párhuzamra!

  • 2021.09.16

Online vennél részt az előválasztáson? Mutatjuk, hogy regisztrálj!

Az előválasztást az ellenzéki pártok jelöltjei, valamint a miniszterelnök-jelöltek közt szeptember 18-26. között rendezik meg. Szavazni vagy személyesen, vagy regisztrációt követően online lehet - mutatjuk lépésről-lépésre, képekkel, hogy hogyan!

  • 2021.09.16

Semjén és vadász haverjai járványügyi szempontból is kivételezettek

A közpénzégető vadászati világkiállítás helyszíneit védettségei igazolvány nélkül látogathatják az érdeklődők, mert a vírus olyan illedelmes, hogy a csicskák hobbiját messziről elkerüli.

x