5 dolog, amivel a Fidesznek el kell számolnia Újbudán

5 dolog, amivel a Fidesznek el kell számolnia Újbudán

Ahol fideszesek hatalomra kerülnek, ott a közpénzcsap ömleni kezd a haveroknak. Sajnos nem volt ez másképp Újbudán sem Hoffman Tamás vezetése idején. Jól látták ezt a kerületi választópolgárok is, hiszen hatalmas fölénnyel szavaztak meg új polgármesternek egy elismert szakembert Dr. László Imre személyében.

 

Dr. László Imre alaposan utána fog járni a fideszesek gyanús ügyeinek a kerületben, ez nem kérdés. Ennek örömére összeszedtünk 5 olyan ügyet, amiket az új polgármester biztosan kivizsgál.

1. Közpénzmilliók fideszes propagandára

Ha valahol, akkor Újbudán fullba tolta a közpénzkampányt a Fidesz. Hoffmann éveken keresztül próbálta leplezni alkalmatlanságát azzal, hogy különböző reklámhadjáratokra költötte az adófizetők pénzét. Ennek megálljt parancsoltak az újbudai választópolgárok. Most a fideszeseken a sor, hogy elszámoljanak a milliókkal! 

2. Orbán szotyitársának, Garancsinak a kiszolgálása

Bár Orbán strómanjai Magyarországon egyre inkább a törvény felett állnak, azért azt még nem ők döntik el, mi legyen az utcák neve. Vagy mégis? Az Orbán-csicska fideszesek miatt Újbudán a milliókkal kitömött Garancsi István szabta meg, hogy milyen utcanevek szerepeljenek a gigaberuházásnál.

Lesz miért magyarázkodnia a Fidesznek Újbudán.

3. Szuperkórház világ végére száműzése

Az újbudai Fideszt cseppet sem érdekelte soha a kerületi emberek érdeke. Ennek egyik legjobb példája, amikor a szuperkórház megépítésének helyszínéül egy olyan távoli részt jelöltek ki, ami értelmetlenül távol van a lakóterületektől.

Dr. László Imre garantáltan meg fogja kérdezni ezektől a gazemberektől, mégis mi volt az oka ennek az embertelen lépésnek? 

4. A parkolási rendszeren is bukott a kerület

Éveken keresztül körülbelül negyedmilliárdos bevételt termelt Újbudának a parkolás. A fideszesek miatt 2018-ra mégis veszteségessé vállt a parkolási rendszer. Ráadásul Orbán Viktor barátjának, Garancsi Istvánnak is az érdekeltsége itt is megvethette a lábát.

Na az ilyen ügyek miatt lesz bőven álmatlan éjszakája az újbudai fideszeseknek. 

5. A fideszesek miatt káoszba fulladt Újbudai közlekedés

Lágymányos és Kelenföld úthálózata már most is túlterhelt. Ez pedig csak fokozódni fog a Kopaszi-gáton épülő irodaépületek és lakópark miatt. Az újbudaiak minden nap órákat vesztegelnek a dugókban, a légszennyezettség pedig egyre elviselhetetlenebb.

Dr. László Imre és képviselői garantáltan számon fogják kérni a fideszes csicskákon, miért nem tettek semmit ennek felszámolása érdekében?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.