A teljes Fidesz-KDNP frakció a kínai gigahitel titkosítására szavazott

A teljes Fidesz-KDNP frakció a kínai gigahitel titkosítására szavazott

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

131 képviselő szavazta meg a Budapest-Belgrád vasútvonal kapcsán, hogy Kína is beleszólhasson abba, mi legyen nyilvános Magyarországon. Most 10 évig titkolhatják mire szórták el az 1000 milliárdos államadósságot.

A Fidesz-KDNP frakció eladta magát a Kínai Kommunista Pártnak.

A Kispestieket képviselő, Burány Sándor és a Pesterzsébetieket képviselő Hiller István a törvény ellen szavazott, de hiába álltak ki az igazság mellett, a Fidesz kétharmados törvénygyára megint olajozottan működött.

De a Kispestiek és a Pesterzsébetiek Nem fogják elfelejteni, mit tett a Fidesz-kormány, amikor arról döntenek, hogy 2022-től kik legyenek többségben a Parlamentben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Partizán: 130 éves műemléket rombolnak szét, hogy Fidesz-hotel épüljön helyette

A védettséget élvező épületek sem érdeklik a Fideszt, ha szénné tudják lopni magukat a lerombolásukon.

  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.

  • 2020.06.07

A Fidesz 5 főbűne Heves megyében

Nem csak helyi, hanem országos botrányok helyszíne is volt a közelmúltban Heves megye, és mindegyik mögött a Fidesz kisebb, vagy nagyobb, de mindenképpen aljas húzása állt. Visonta, Gyöngyöspata, Eger, Hatvan: kezdjük is a listát.