E-jegyrendszer: Budapest még Tarlós bűneit fizeti

E-jegyrendszer: Budapest még Tarlós bűneit fizeti

Még mindig Tarlós hibái miatt szívnak a budapestiek. Most éppen az e-jegyrendszerrel kapcsolatban estek ki csontvázak a szekrényből.

Már az önkormányzati választások előtt megírtuk: A budapesti e-jegyrendszer akkora bukta, mint Tarlós városvezetése. Sajnos mostanra kiderült, ez olyannyira igaz, hogy még a Fidesz-báb Tarlós leváltása után is a teljesen elhibázott E-jegy miatt fizethetnek a budapestiek. 

A Népszava ugyanis arról számolt be, hiába mondták már rég fel az elektronikus jegyrendszer szállítói szerződését még a perindításig se jutott el a Budapesti Közlekedési Központ. pedig egy választott bíróság előtti eljárás akár 2-4 évig is húzódhat.

Rengeteg pénzébe kerül az előző, Orbán-csicska városvezetés alkalmatlansága a budapesti embereknek.  

Ennyi idő alatt pedig akár teljesen el is értéktelenedhetnek azok az eszközök, amiket a BKK megvett. Sőt, a Tarlós idején a rendszer kiépítését vállaló céggel kötött szerződése alapján a BKK-nak nagy eséllyel még olyan eszközökért is fizetnie kell majd, amiket át se vett.

Így végső soron akár 16 milliárdjába is kerülhet a BKK-nak a semmi.

A Népszava összesítéséből az is kiderült, hogy van, aki jól járt ezzel a bűn rossz üzlettel.  Az üzleten dolgozó szakértők eddig 906, az ügyvédek 215 millió forintot szedtek be. A kiépítést vállaló cég magyarországi leányvállalata pedig még növelni is tudta az árbevételét 2018-ban.

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.