Érd polgármestere együttműködési lehetőséget kínál Mészáros Lőrincnek

Érd polgármestere együttműködési lehetőséget kínál Mészáros Lőrincnek

Csőzik László, Érd októberben megválasztott ellenzéki polgármestere nyílt levélben fordul Orbán Viktor milliárdos barátjához. Felébresztené benne a társadalmi felelősség érzetét, ha már szétlopta az országot. 

Mint a napokban kiderült Érd városa önállóan nem képes fenntartani a helyi női kézilabdacsapatot. A tavalyi 400 millió után idén 700 milliós horror összegre ugrott a klub költségvetése. A csapat az elmúlt években jó eredményeket ért el, méltán vált a város büszkeségévé.

A fideszes városvezetéstől örökölt anyagi gondok miatt Érd nem engedhet meg magának egy ekkora kiadást.

A közpénzeket az elmúlt tíz év során elhanyagolt úthálózat, romos járdák és a katasztrofális állapotú vízelvezetés felújítására kell fordítani. A kézilabdában az utánpótlás erősítésére fognak költeni.

Erre az ellentmondásos helyzetre kíván megoldást találni a polgármester azzal, hogy nyílt levélben fordult Mészáros Lőrinchez. Orbán legnagyobb strómanja 35 milliárdnyi közbeszerzést nyert el Érden. Mint a sport iránt elkötelezett és a társadalomért felelősséget érző embert kereste meg őt a polgármester.

Örömmel vettem tudomásul, hogy Öntől, mint Magyarország legvagyonosabb vállalkozójától, nem áll távol a társadalmi felelősségvállalás ügye, és gond esetén hajlandó segíteni.

Csőzik László arra kéri az oligarchát, hogy szponzorálja az Érd NK női kézilabda csapatot, ezzel is hozzájárulva a további sikereikhez. Most majd kiderült, hogy a zsebébe nyúl-e jó ügyért a nemzet gázszerelője. Vagy továbbra is csak a mi zsebünkbe?

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.05

1,5 milliárdért újítja fel a Kvassay hidat Mészáros Lőrinc testvére

Mészáros János egyre több állami beruházást vonz magához.

  • 2020.03.05

A belvárosi Fidesz 5 főbűne

Összeszedtük a belvárosi Fidesz legnagyobb bűneit. Volt miből válogatni.

  • 2020.03.02

Újabb ingatlanmutyi a Belvárosban

A piaci ár töredékéért osztogatja az értékes ingatlanokat a belvárosi Fidesz.