Hassay Zsófia bebizonyította: ő is egy bukott fideszes

Hassay Zsófia bebizonyította: ő is egy bukott fideszes

A villalakó Hassay Zsófia semmiben sem különb a többi fideszes korrupt, urizáló, arrogáns, földesúrnál. Pontosan ugyan olyan Orbán-báb, mint a többi. Ezt 5 nevéhez köthető botrány is bizonyítja.

Ha kell túlárazott szerződésekkel herdálja el a kerület pénzét, ha kell ellenzékieket jelent fel - Hassay számtalanszor bizonyította már hűségét Orbánhoz. A 6Ker Blog most összegyűjtötte azt az 5 ügyet, ami végérvényesen bebizonyította:

Hassay egy ócska Fidesz-báb.

1: Rejtélyes és gyanús, hogyan, de kigazdálkodott magának egy budai luxusvillát. Terézváros polgármestereként egy budai 150 m2-es, 200 millió forintos villában tengeti mindennapjait. 

2: A kampány kezdetén leesett a villalakó Hassayinak, hogy iszonyatosan szemetes a kerület. Parancsára gyorsan elkezdett a takarítócég dolgozni, hogy látványtakarítással próbálják behozni 9 év lemaradását. Később az is kiderült, a VII. kerület kétszer annyit költ a került tisztán tartására, mint a Fidesz-báb Hassay.

3: A gyanúsan megszerzett 200 millós luxusvillájával kapcsolatban ellenzéki politikusok sajtótájékoztatót tartottak, hogy a kerületi lakosokhoz is eljusson a hír: villalakó Hassay nagyon gyanús módon urizál.

Orbán terézvárosi helytartója jó fideszeshez méltón feljelentette az ellenzéki politikusokat gyülekezési joggal való visszaélésre hivatkozva.

4: Akkor is hű fideszesként viselkedett, amikor illegális módon a kampány kezdete előtt a fideszesek kitetették választási plakátjaikat. Az önkormányzat persze nem tett semmit az ügyben. 

5: Soproni Tamás, az ellenzék közös polgármesterjelöltje derítette ki, hogy évek óta gyanús, túlárazott közbeszerzésekkel herdálják el a terézvárosi adófizetők pénzét. Persze fideszes cégek bankszámláira.

Nem lehet már ezek után senki számára kérdés: Hassay megbukott városvezetőként. Október 13-án takarodnia kell!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.