Almáslepénnyel akarják megvenni az erzsébetvárosi választókat

Almáslepénnyel akarják megvenni az erzsébetvárosi választókat

„Itt van az ősz, itt van újra” a maga szépségeivel – hirdeti az erzsébetvárosi önkormányzat, említve itt az évszakhoz illő gyümölcsöket, a lekvárfőzéslehetőségét, burkoltan pedig a választások közeledtét.

 

Mennyit ér egy szavazat a Fidesznek? A recept településenként más. Valahol egy zsák krumpli, másutt étkezési utalvány, a VII. kerületben egészen pontosan: 1 kg liszt, 0,5 kg porcukor, 0,25 kg margarin, 4 csomag vaníliás cukor, 1 csomag sütőpor, egy csomag őrölt fahéj és 2 kg alma. Bizony, ebből egy nagyon finom almás lepény süthető, viszont elmegy az ember étvágya, ha arra gondol, miért is kapja ezt a városvezetéstől.

Egy almás lepénnyel szúrná ki a Fidesz a VII. kerületiek szemét 

Érdekes, hogy sem tavaszi, sem nyári ételcsomagot nem osztogatott a Fidesz Erzsébetvárosban, most viszont az ősz meghitt, kedves hangulata alkalmából almás lepénnyel kedveskedik. Magyarul azt gondolja, hogy a VII. kerületben élőknek elegendő egy sütésnyi hozzávaló ahhoz, hogy szemet hunyjanak a kerület legégetőbb problémái felett, és elnézzék, hogy a Fidesz semmit nem tartott be a 2014-es ígéreteiből. 

Problémák megoldása helyett ócska kampányfogások

A jelenlegi városvezetés úgy hiszi, nem szükséges megoldani a bulinegyed-krízist, felújítani a kórházat, ha az édes sütemény ízét érzik majd a szájukban a kerületben élők, amikor voksolni mennek.

Azonban a választók nem hülyék!

Azzal nem kalkulál a fideszes vezetés, hogy a választópolgárok nem hülyék. Átlátnak a mézes-krémes ígéreteken, és októberben el fogják számoltatni azokat, akik a kerületet veszélybe sodorták, mert ehhez is lesz sütnivalójuk…

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.