Aradszki András is támogatja a gyengeség, gyávaság és a bosszú költségvetését

Aradszki András is támogatja a gyengeség, gyávaság és a bosszú költségvetését

Érd országgyűlési képviselője is az önkormányzatokat kivéreztető 2021-es költségvetés pártján áll. Nem számítanak neki, akiket képvisel, csak az Orbán iránti hűség.

Igazi Orbánimádóként nyilván az Fidesz-kormány által kitalált költségvetés mellett prédikált Aradazki András is a parlamentben. Varga Judittal és Dunai Mónikával pózolva a gyermeket nevelő családok megsegítéséről papolt, pedig tudjuk, hogy a kormány a legszegényebbeket az út szélén hagyja.

Mindezeket összegezve a 2021. évi költségvetés tervezete kellő érzékenységgel és kellő dinamikával kezeli ezt a nehéz helyzetet. Speciális eszközökkel biztosítja a gazdaság újraindításának a pénzügyi feltételeit.

Az igazság ezzel szemben az, hogy a 2021-es költségvetés az önkormányzatok elleni bosszú költségvetése.

A Fidesz 2024-ig beszedné a korábban a településeket illető gépjárműadó 100%-át, az iparűzési adót, és úgynevezett szolidaritási hozzájárulást is kivetnek. Ez utóbbi szimpla büntetősarc, ami az önkormányzatokat sújtja, így Érdet is.

A képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján arra vetemedett, hogy Csőzik Lászlót támadja Érd a kormány elvonásai miatt romló anyagi helyzete miatt. Aradszki szerint a polgármester csak blöfföl, amikor azt állítja, hogy a Fidesz megszorító politikája okozza a gondokat.

Aradszki András jól megél abból, hogy Orbánék baromságait szajkózza és mindig azt a gombot nyomja meg, amit parancsolnak neki. Emlékezzünk aljas tetteire és tegyünk róla, hogy 2022 után megélhetési gondjai akadjanak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.