Az Origo és a TV2 sem ússza meg az undorító hazudozásokat!

Az Origo és a TV2 sem ússza meg az undorító hazudozásokat!

A TV2 és az Origo ellen is nyomozás indult, amiért a választási kampányban alávaló, undorító hazudozásokkal próbálták meg lejáratni Dr. László Imrét, akit azóta Újbuda polgármesterének választottak.

Az önkormányzati választások előtt a bukástól rettegő Fidesz mindent meg tett hatalma megtartása érdekében. Újbudán például ráuszították az legócskább propagandagyáraikat, az Origot és a Tv2 nevű szennycsatornát Dr. László Imrére. A propagandisták a legaljasabb rágalmakkal próbálták meg lejáratni az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltjét. A történtek után az ellenzék példaértékű egységben állt ki Dr. László Imre mellett. 

Az alávaló, szánalmas hazudozás ellenére nagy fölénnyel nyert Dr. László Imre.

Ma már látjuk, teljesen hiábavaló volt a fideszesek hazudozása: Dr. László Imre nagy fölénnyel megnyerte a választást, ma már ő Újbuda polgármestere.  

Az aljas hazugságokat terjesztő szennycsatorna és szennyportál, a Tv2 és az Origo azonban nem ússza meg ennyivel.

A Demokratikus Koalíció közleményéből kiderült, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság nyomozást indított az ügyben a TV2 hírigazgatója, illetve a TV2 Tények felelős szerkesztői és műsorvezetői, valamint az Origo egyik munkatársa ellen.

Most majd kiderül, hogy a bíróság előtt is olyan nagy bátorsággal szajkózzák-e a hazugságaikat.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.