Az újpestieken állna bosszút a bukott Fidesz

Az újpestieken állna bosszút a bukott Fidesz

Déri Tibor küzd, hogy ne az újpestiek járjanak rosszul a kerületi fideszesek bosszúja miatt. Az új polgármester mindent megtesz, hogy ne maradjon el a Márton-napi lámpás vonulás.

Tavaly Déri Tibor Újpest polgármestere is részt vett a kerület Márton-napi lámpás vonulásán. Gyermekével együtt mindketten nagyon élvezték is a rendezvényt. 

A kerület polgármestere Facebook-oldalán számolt be arról, megdöbbenve értesült, hogy az önkormányzat lemondta az eseményt. A kerületi Fidesz-bábok nem bírják tisztességesen viselni a bukásukat:

bosszút állnak a kerületi lakosokon. 

Déri Tibor már a jegyzővel is beszélt, hogy megkérje mindent tegyenek meg az esemény megvalósulásáért.

Újpest új polgármesterere garantálta: személyesen jár el az ügyben, mert a rendezvény nem maradhat el!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.