Baranyi bebizonyítja a fideszeseknek: szennyezett a Duna vize

Baranyi bebizonyítja a fideszeseknek: szennyezett a Duna vize

A Duna alacsony vízállása miatt látható és szagolható az az óriási szennyezés, amit az Óbudai Gázgyár évtizede óta okoz. Az azonnali lépések kiköveteléséért Baranyi Krisztina vízmintát küld a felelős Orbán-báboknak, így Tarlós Istvánnak is. 

Az Óbudai Gázgyár szennyezése több évtizedes probléma. Súlyosan mérgező, rákkeltő anyagok szivárognak folyamatosan a Dunába.

A fideszesek csak hazudoznak a kármentésről

Baranyi Krisztina legújabb Facebook-videójában rávilágít: Hiába ígérgetik már évek óta a kármentesítést, soha nem tesznek a fideszes potentátok semmit a szennyezés felszámolásáért. Bús Balázs 2014-ben kampányfogásként például még azt nyilatkozta, napokon belül megkezdődik a kármentesítés. Persze nem kezdődött meg semmiféle kármentesítés.

Baranyi: Fürödjenek benne a fideszesek, ha szerintük olyan tiszta!

Éppen ezért Mihalik Zoltán óbudai képviselővel közösen vízmintát vettek a szennyezett területről, hogy Tarlós István főpolgármesternek, Bús Balázsnak és az NKM Energia Zrt. vezérigazgatójának vigyék. Ha szerintük olyan tiszta, hogy nincs szükség a kármentésre, fürödjenek benne ők!

 

 

 

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.