Címke: tarlós

2019.11.19

E-jegyrendszer: mosakszik a BKK vezetése

Tarlós szennye még mindig bugyog fel a csatornából. A Fidesz-báb miatt csúfosat bukott e-jegyrendszer milliárdos károkozását még mindig próbálják egymásra kenni Orbán kiszolgálói. 

 

2019.10.08

Egy kis városnézés után rájönne Tarlós: ideje nyugdíjba mennie

Orbán utasításait feltétel nélkül követve Budapest tapló főpolgármestere nagyon sok kárt okozott a városnak. Összeszedtünk pár helyet, amit megtekinthetne Tarlós a választások előtt.

2019.10.04

5 ok, amiért drágább az élet Budapesten egy nyugdíjasnak

Összeszedtük azt az 5 tényezőt, ami miatt a budapesti nyugdíjasok számára kifejezetten drága lett az élet, és nehezen tudnak kijönni a bevételükből.

2019.10.04

A világon Budapesten jut a legtöbb pénz stadionra

Orbán nagyon fura perverzióval vonzódik a stadionokhoz. Olyannyira, hogy még saját kertje végébe is felhúzatott egyet Felcsúton. De a csicskái közbenjárásával az egész országot teleszórta túlárazott sportcsarnokokkal.

2019.10.03

5+1 dolog, amit a választás után csinálni fog Tarlós

A főpolgármester-jelölti kampány miatt nagyon el lehet foglalva Orbán gyáva bábja. Folyton menekülnie kell a vita elől, nem győzi az ellenzéket ócsárolni, ki kell térnie a főpolgármesteri érdemeit firtató kérdések elől (mivel nincs mit felmutatnia) és még Orbán parancsait is megállás nélkül követnie kell.

2019.10.02

Adósságban úszik a főváros Tarlósék miatt

Idén júliusban mintegy 17,5 milliárd forint folyószámlahitelt kapott a fővárosi önkormányzat az OTP Banktól – írta a Napi.hu a városháza szerződései alapján.

2019.10.02

Zsebre temetnek Budapesten? Tarlós még a temetőket sem képes felügyelni

Míg Ferencvárosban a parkolási mutyival lopták meg az adófizetőket, addig a fővárosban temetkezési intézet körül alakul egy jókora botrány. Nem elég, hogy Tarlós a látszat kedvéért kirúgat két embert, teljes körű vizsgálat kell!

2019.10.01

5 jel arra, hogy Tarlósnak nyugdíjban a helye

Tarlós István nem a régi már. Persze ez nem is csoda annak fényében, hogy a nagyvárosokat végignézve a 71 éves tapló főpolgármester a legidősebb polgármester Európában. Össze is szedtük 5 jelét annak, hogy túl öreg már Budapest vezetéséhez, nyugdíjba kéne vonulnia. 

2019.10.01

Baranyi bebizonyítja a fideszeseknek: szennyezett a Duna vize

A Duna alacsony vízállása miatt látható és szagolható az az óriási szennyezés, amit az Óbudai Gázgyár évtizede óta okoz. Az azonnali lépések kiköveteléséért Baranyi Krisztina vízmintát küld a felelős Orbán-báboknak, így Tarlós Istvánnak is. 

2019.09.30

5 eset, amikor Tarlós becsicskult Orbánnak

Tarlós Orbán hű csatlósa. Ezt már sokszor bizonyította: minden döntésével erről tesz tanúbizonyságot, mivel Orbán bábjaként nem is tehet meg semmit, amit főnöke jóvá ne hagyna. Összeszedtünk 5 olyan esetet, amikor nagyon nem kellett volna, Tarlós mégis becsicskult Orbánnak.

2019.09.27

Tarlós Európa legöregebb nagyvárosi polgármestere

Ha a nagyvárosokat nézzük, a hetvenegy éves tapló főpolgármesternél, Tarlós Istvánnál nincs öregebb városvezető Európában. Ideje volna nyugdíjba küldeni!

2019.09.26

A tapló Tarlós bevallotta: gazdája utasítására menekül a vita elől

Tarlós szerdai beszédében lényegében bebizonyította, hogy csak olyan dolgokat tehet meg, amit gazdája, Orbán Viktor megenged neki. Kiderült az is, annyira nem bírja már a munkájával járó stresszt, hogy saját kampánytanácsadóival sem ért szót.

2019.09.18

Hoppá! A Wikipédia szerint is Orbán-báb Tarlós, Puzsér és Berki

Ez de égő a Fidesznek: valaki átszerkesztette a Wikipédia vonatkozó szócikkét, a 3 jelölt Orbán bábja lett!