Déri Tiborék szedték össze a szemetet az újpesti önkormányzat helyett

Déri Tiborék szedték össze a szemetet az újpesti önkormányzat helyett

Mivel a fideszes városvezetés képtelen ellátni a feladatát, az ellenzék közös újpesti polgármesterjelöltje csapatával körútra indult, hogy a kerület legszemetesebb helyeit megtisztítsa.

Orbán Viktor bábjának, Wintermantel Zsoltnak a vezetésével az újpesti fideszes városvezetés már a legalapvetőbb feladatait sem képes ellátni. 

Ennek egyik legszembetűnőbb példája a szeméthalom, amibe kerület szerte belebotlanak a lakók. 

Déri Tibor polgármesterként garantálni fogja, hogy az újpesti városvezetés el fogja látni a legalapvetőbb feladatait, így a kerület rendben tartását is.

Déri példamutató módon saját kezébe veszi a szemétszedést!

Október 13-áig pedig példamutató módon a közterület-fenntartók helyett kora reggeli programként végigjárják Újpest legelhanyagoltabb területeit, és összeszedik a szemetet.

Már egyetlen óra alatt is rengeteg szemetet gyűjtöttek:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.