Hoffmann a Kubatov-listát bővíti adatgyűjtésével?

Hoffmann a Kubatov-listát bővíti adatgyűjtésével?

Mégis ki adott engedélyt Hoffmann Tamás újbudai Fidesz-bábnak arra, hogy LED-izzókért cserébe a helyiek adatait gyűjtse be?

 

 

Mint ismert, a Fidesz újbudai bábja, Hoffmann Tamás közpénzből kampányolt 200 forintos LED-izzókkal. Dr. László Imre, Újbuda közös ellenzéki polgármester-jelölje korábban Facebook-oldalán tett közzé egy fényképet, melyen Hoffman Tamás, a kerület fideszes polgármestere kedvezményes LED-izzókat ajánl a XI. kerületi lakosoknak. 

Ezt akkor László Imre úgy kommentálta, Hoffmann jól láthatóan kifogyhatatlan az ötletekből, ha közpénzzel kell kampányolni. 

Mégis ki engedélyezett ilyen adatgyűjtést?

Dr. László Imre legújabb Facebook-bejegyzéséből már az is bebizonyosodik, hogy ezekkel az olcsó LED-izzókkal adatokat gyűjt az önkormányzat a választókról. Telefonszám, e-mail cím, életkor, pontos cím nélkül ugyanis nem kaphat senki az izzókból.

Mégis ki engedélyezett ilyen adatgyűjtést,és ki használja az összegyűjtött adatokat? Talán ezzel is a Kubatov-listát bővítik?

Ezek után különösen álszent, amikor fideszes politikusok Pikó András kampánycsapatát vádolják tiltott adatkezeléssel, mert egy fotón papírok mellett dolgoztak. Mindeközben Orbánról és bábjairól sorra kerülnek nyilvánosságra fotók a Kubatov-lista bővítése közben. 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.