Járványtagadók tették tönkre az ápolóknak tisztelgő graffitit Érden

Járványtagadók tették tönkre az ápolóknak tisztelgő graffitit Érden

Nem csak ostoba barbár cselekedet volt tönkretenni az egyik "Szupernővér" graffitit Érden, de veszélyes is az, amit ezzel üzennek.

Mint mi is beszámoltunk róla, Érden tizenöt ápolónőket ábrázoló graffitivel nyilvánítottak köszönetet a járvány hőseinek.

Ostoba járványtagadók rongálták meg az egyik ilyen graffitit.

A rongáló a korábban glóriás angyalként ábrázolt, Superman pólót viselő ápolónőt örgöggé festette át, és fölé írta baromságát: "nincs járvány".

Más műalkotásába belerondítani primitív, elítélendő cselekedet. Még rosszabb, amit ezzel a tettével az elkövető üzent. Ugyanis nem csak tönkretette a graffitit, de saját téves gondolkodásmódjának hirdetésére használta fel. Hangsúlyozzunk, hogy igenis van járvány, a vírus veszélyes, és fontos, hogy vigyázzunk egymásra!

 


Így nézett ki a graffiti a rongálás előtt.
 
Nem csak a járvány hősei előtt tisztelgő graffiti sunyi megrongálója, hanem az bomlott elméjű hírhedt választási csaló, Gődény György is a koronavírus-járvány ellen tüntet. Hiába teszi, a járvány itt van, és jobb ha nem tagadjuk, hanem védekezünk ellene!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Iszonyú a zsúfoltság az idősotthonokban - Orbánék sunyítanak

A vámpírkormány még a koronavírus-járvány idején sem képes helyet biztosítani az ápolásra szoruló időseknek. Oda jutottunk, hogy ma jó pénzért is nehéz idősek otthonába kerülni.

  • 2020.10.01

Budapest demokrata városvezetése elszántan küzd a Liget elpusztítása ellen

Karácsony: "Egy 200 éves közparkban nem vágunk ki fákat, hogy utána betont öntsünk a helyükre. Ez elvi kérdés." Ideje lenne, hogy ezt a kormány is felfogja!

  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!