Karácsony kampánya: Tarlós és a betegek

Karácsony kampánya: Tarlós és a betegek

Karácsony Gergely egy bőven megérdemelt negatív hangvételű kampányt indított Tarlós ellen. A fideszes főpolgármester ugyanis előszeretettel sértegeti és becsmérli az ellenzék tagjait, aktivistáit és politikusait, tehát azokat akik nem értenek egyet vele és a kormánypárttal.

Az utóbbi időben pedig erőteljesen rákapott, hogy a másik oldalon álló egyéneket betegnek és fogyatékosnak nevezze.

Karácsony Gergely napok óta arra törekszik, hogy sikeresen vitára hívja Tarlóst, aki ahelyett, hogy egyértelműen elárulná részt vesz-e benne vagy nem, inkább modortalanul küldi el ellenfele embereit egy melegebb éghajlatra. Egymás után kerülnek elő videófelvételek, amelyekben a főpolgármester szájából olyan undorító kifejezések ömlenek ki, mint a beteg és a szellemi fogyatékosamikor pedig Tordai Bencével vitatkozott egy megafonban, akkor azt is kijelentette: Magyarországon elég furcsa világot élünk, a szellemi fogyatékosokat el kell viselni és türelmesnek kell lenni velük.

Utóbbira a Fogyatékkal Élők Szervezete is reagált, akik sértőnek vélték Tarlós szavait. A főpolgármester szerint az egészet csak félremagyarázták. Mivel régóta húzódik már ez a "lebetegezés", Karácsony Facebook-oldalán posztolt egy videót a Fidesz-bérenc megnyilvánulásairól.

Ugyanazt kérdezzük mi is, mint Karácsony: valóban ilyen ember való a főváros élére? A válasz azonban számunkra elég egyértelmű: nagyon nem. 

via

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.