Karácsony kampánya: Tarlós és a betegek

Karácsony kampánya: Tarlós és a betegek

Karácsony Gergely egy bőven megérdemelt negatív hangvételű kampányt indított Tarlós ellen. A fideszes főpolgármester ugyanis előszeretettel sértegeti és becsmérli az ellenzék tagjait, aktivistáit és politikusait, tehát azokat akik nem értenek egyet vele és a kormánypárttal.

Az utóbbi időben pedig erőteljesen rákapott, hogy a másik oldalon álló egyéneket betegnek és fogyatékosnak nevezze.

Karácsony Gergely napok óta arra törekszik, hogy sikeresen vitára hívja Tarlóst, aki ahelyett, hogy egyértelműen elárulná részt vesz-e benne vagy nem, inkább modortalanul küldi el ellenfele embereit egy melegebb éghajlatra. Egymás után kerülnek elő videófelvételek, amelyekben a főpolgármester szájából olyan undorító kifejezések ömlenek ki, mint a beteg és a szellemi fogyatékosamikor pedig Tordai Bencével vitatkozott egy megafonban, akkor azt is kijelentette: Magyarországon elég furcsa világot élünk, a szellemi fogyatékosokat el kell viselni és türelmesnek kell lenni velük.

Utóbbira a Fogyatékkal Élők Szervezete is reagált, akik sértőnek vélték Tarlós szavait. A főpolgármester szerint az egészet csak félremagyarázták. Mivel régóta húzódik már ez a "lebetegezés", Karácsony Facebook-oldalán posztolt egy videót a Fidesz-bérenc megnyilvánulásairól.

Ugyanazt kérdezzük mi is, mint Karácsony: valóban ilyen ember való a főváros élére? A válasz azonban számunkra elég egyértelmű: nagyon nem. 

via

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.