Koronavírus-fertőzöttet akartak megverni Szekszárdon

Koronavírus-fertőzöttet akartak megverni Szekszárdon

A 28 éves férfi Németországból jött haza nemrég, és pozitív lett a tesztje. Amikor a környéken ezt megtudták, el akarták kergetni otthonából - értesült a Bors.

Rendőrök vigyázzák a karanténba zárt férfit - írja a Bors. A bulvárlap szerint a rendőrségnek is be kellett avatkoznia egy szekszárdi koronavírus-fertőzött otthonánál, mert lincshangulat alakult ki, amikor környékbeliek megtudták, hogy fertőzött van a közelükben. A férfi egy németországi üdülőben dolgozott, és édesapjával együtt a napokban tért haza. 

A 28 éves férfit édesapja hozta haza autóval Németországból, mindkettőjüket azonnal házi karanténra kötelezték, amit be is tartottak. Az apa nem fertőzött. A lapinformációk szerint a rendőrök a nap 24 órájában jelen vannak a környéken, hogy vigyázzanak a lakók testi épségére és megelőzzék a rendbontást.

via

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.