László Imre: Közvetlenül Újbudának az EU-pénzeket!

László Imre: Közvetlenül Újbudának az EU-pénzeket!

Közvetlenül a kerületeknek juttatott EU-pénzből lehet egészséges kerületet építeni és meghosszabbítani a 4-es metrót. Csak így lehet megakadályozni, hogy Orbán Viktorok, Tiborcz Istvánok és Mészáros Lőrincek bekebelezzék az uniós forrásokat. 

 

 

Dr. László Imre, Újbuda közös ellenzéki polgármesterjelöltje szerint mindannyiunk számára létkérdés, hogy kikerüljön az irányítás Orbán Viktor és a Fidesz helytartói kezéből. Ezért is támogatja Dobrev Klára, EP-képviselőt azon törekvésében, hogy minél hamarabb elinduljon a kormánytól független uniós pályázati rendszer. Így az önkormányzatok közvetlenül az EU-tól kaphatnak majd fejlesztési pénzeket. 

László Imre: létkérdés, hogy kikerüljön Orbán kezéből az irányítás!

László Imre Facebook-videójában elmondta: csak így lehet egészséges kerületet, jól működő szakrendelőt, illetve gyermekgyógyászati központot építeni. Csak így épülhet fel végre a gazdagréti tanuszoda és így hosszabbíthatják meg a 4-es metrót a budaörsi bevásárlóközpontig. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.08

Orbán gerinctelen és kicsinyes bosszúja folytatódik Budapest ellen

A főváros még a turizmus támogatásából sem kap Orbán undorító bosszúhadjárata miatt. 

  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.07.01

Dukán András: A Momentum tiltakozik a tűzijáték ellen

A Momentum határozati javaslattal lép fel a méregdrága tűzijáték ellen - jelentette ki Dukán András Ferenc, a párt csepeli képviselője.