Luxustűzijátékra többet költ a kormány, mint a Lánchídra

Luxustűzijátékra többet költ a kormány, mint a Lánchídra

Tömegek tiltakoznak: Közpénzpazarlás helyett a Lánchíd felújítására költsék Orbánék a magyar emberek pénzét!

Mint arról korábban már beszámoltunk, nagyszabású, háromnapos Szent István-fesztivált tervez a kormány augusztus 20. alkalmából. Nem csak a korábbiaknál akar nagyobb tűzijátékot Orbán, de nagyobbat akar, mint Európa bármely tűzijátéka.

A 24.hu pedig most megírta: Orbánék többet szánnak augusztus 20-ára, mint a Lánchíd felújítására. Nettó 6 milliárd 575 millió forint lehet a rendezvény úgy, hogy abban a budapesti tűzijáték ára még nincs is benne.

Korábbi cikkünkben már jeleztük, hogy a méregdrága, pazarló tüzijáték ellen nagy erejű tiltakozás indult. A SzabadaHang oldalán lévő petíciót mára több mint 82 ezren írták alá.

De olyan nagy a felháborodás Orbán újabb urizálása ellen, hogy újabb aláírásgyűjtés kezdődött. A kezdeményezők ezúttal azt akarják kifejezni, lemondanak a tűzijátékról a Lánchíd felújításának javára. A petíciót itt lehet aláírni. 

Ha a vámpírkormány önmaga ünnepeltetése helyett a híd felújítására fordítaná a pénzt, nem lenne többé kérdés, miből hozza helyre a főváros a büszkeségének számító Lánchidat.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Budapest demokrata városvezetése elszántan küzd a Liget elpusztítása ellen

Karácsony: "Egy 200 éves közparkban nem vágunk ki fákat, hogy utána betont öntsünk a helyükre. Ez elvi kérdés." Ideje lenne, hogy ezt a kormány is felfogja!

  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!

  • 2020.08.27

Markológéppel zúzták szét az értékes régészeti leleteket a budai kórháznál

A vámpírkormánynak semmi sem számít. Ha valamiben pénzt látnak, akkor nem törődnek vele mekkora kárt okoznak vele az egész országnak. Ezúttal 2000 éves régészeti kincseket tettek tönkre.