Malomsoki: Ács Rezső miatt késik a strandnyitás

Malomsoki: Ács Rezső miatt késik a strandnyitás

A Sportközpontban március óta foglalkoznak a fürdő megnyithatóvá tételével, de a fideszes polgármester ott gáncsol, ahol tud.

Malomsoki Krisztián a Szekszárdi Sportközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a márciusi ittléte óta foglalkoznak a kérdéssel, egy felmérés is készült a károkat illetően és május 4-én, a fürdővezető megküldte a polgármesternek azt az árajánlatot, amely a nyitáshoz szükséges felújítási munkálatok költségét tartalmazza.

"Szabóné Tengerdi Mária fürdővezető május 4-én küldött egy olyan ajánlatot a polgármester úrnak, amely lehetővé teszi a felújítási munkálatokat. Nem a teljes felújítást, amire szükség lenne, hanem olyan munkálatokat, amellyel megnyithatóvá válna a strand. Ez a négyzetméterre vonatkozó ajánlat a polgármester úr e-mail címére lett elküldve. Azt is tudni kell, hogy az én szerződésemben megszabott beszerzési értékhatár szerepel, azaz egy bizonyos összeghatár fölött én nem hozhatok döntést. Ezen munkálatok költségei az említett értékhatár fölött vannak. Tehát május 4-e óta várjuk a polgármester úr válaszát, hogy jóváhagyja ezeket a munkálatokat" – tájékoztatott Malomsoki Krisztián.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.08

Orbán gerinctelen és kicsinyes bosszúja folytatódik Budapest ellen

A főváros még a turizmus támogatásából sem kap Orbán undorító bosszúhadjárata miatt. 

  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.07.01

Dukán András: A Momentum tiltakozik a tűzijáték ellen

A Momentum határozati javaslattal lép fel a méregdrága tűzijáték ellen - jelentette ki Dukán András Ferenc, a párt csepeli képviselője.