Már most óriási károkat okozott Orbánék NAT-os ámokfutása!

Már most óriási károkat okozott Orbánék NAT-os ámokfutása!

Orbán Viktor és Kásler Miklós a minősíthetetlen új nemzeti alaptantervvel elérték, hogy a legnépszerűbb tankönyvek szerzője is ellenük forduljon.

Kásler Miklós megint ki tett magárért, bizonyította alkalmatlanságát. Az EMMI-miniszter a NAT-al kapcsolatban azt találta mondani a Kossuth rádióban, hogy a tiltakozók aránya csekély, egy százalék alatti. A következő tanévben tehát bevezetik az új nemzeti alaptantervet.

Szabó Szabolcs, Csepel - Soroksár országgyűlési képviselője Facebook-oldalán reagált Kásler ostoba kijelentéseire. A képviselő szerint

Kásler néha tényleg úgy viselkedik, mint aki nem igazán tudja, hogy hol is van pontosan.

Valójában rengetegen tiltakoztak az új NAT ellen. Még a legnépszerűbb és legjobb irodalom tankönyvek szerzője, Pethőné Nagy Csilla is az "irodalomtanítás Mohácsa"-ként emlegette az alaptantervet. Márpedig, ha valakit, akkor Őt biztosan nem lehet sorosbérencnek titulálni, hiszen Ő volt a Nemzeti Tankönyvkiadó által kiadott könyvsorozat szerzője is.

Orbán és Kásler nevű csicskája ámokfutásukkal csak annyit értek el, hogy az elismert szerző kijelentette: nem járul hozzá, hogy az ő könyveit az új NAT-hoz igazítsák. Így a könyvei néhány év alatt egyszerűen kikopnak majd a közoktatásból.

Köszönjük ezt meg a dilettáns Káslernek!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.