Már most óriási károkat okozott Orbánék NAT-os ámokfutása!

Már most óriási károkat okozott Orbánék NAT-os ámokfutása!

Orbán Viktor és Kásler Miklós a minősíthetetlen új nemzeti alaptantervvel elérték, hogy a legnépszerűbb tankönyvek szerzője is ellenük forduljon.

Kásler Miklós megint ki tett magárért, bizonyította alkalmatlanságát. Az EMMI-miniszter a NAT-al kapcsolatban azt találta mondani a Kossuth rádióban, hogy a tiltakozók aránya csekély, egy százalék alatti. A következő tanévben tehát bevezetik az új nemzeti alaptantervet.

Szabó Szabolcs, Csepel - Soroksár országgyűlési képviselője Facebook-oldalán reagált Kásler ostoba kijelentéseire. A képviselő szerint

Kásler néha tényleg úgy viselkedik, mint aki nem igazán tudja, hogy hol is van pontosan.

Valójában rengetegen tiltakoztak az új NAT ellen. Még a legnépszerűbb és legjobb irodalom tankönyvek szerzője, Pethőné Nagy Csilla is az "irodalomtanítás Mohácsa"-ként emlegette az alaptantervet. Márpedig, ha valakit, akkor Őt biztosan nem lehet sorosbérencnek titulálni, hiszen Ő volt a Nemzeti Tankönyvkiadó által kiadott könyvsorozat szerzője is.

Orbán és Kásler nevű csicskája ámokfutásukkal csak annyit értek el, hogy az elismert szerző kijelentette: nem járul hozzá, hogy az ő könyveit az új NAT-hoz igazítsák. Így a könyvei néhány év alatt egyszerűen kikopnak majd a közoktatásból.

Köszönjük ezt meg a dilettáns Káslernek!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.