Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

A garanciális javításokra ideiglenesen hazánkban állomásozó orosz szakemberek a járvány miatt elhagyták Magyarországot, ezért kell kendácsolni. Az oroszok egyébként nem tagadják, hogy hibáról van szó, amit ígéreteik szerint meg is fognak oldani, addig pedig marad az ideiglenes henkölés.

A Népszava cikke szerint ezek az intverterek felelősek a kocsik áramellátásáért, hűtőszekrény méretű, nehéz dobozokról van szó, amelyek komoly balesetet okozhatnak, ha menet közben leesnek.

via

 

Mint ismert, Tarlós István és a budapesti Orbán-báb városvezetés sok száz milliárd forintot szórt el felelőtlen vagy korrupt módon. Ennek egyik iskolapéldája az M3-as metró felújítása volt. Új szerelvények helyett a régieket újíttatták fel az oroszokkal úgy, hogy még légkondi sem került a járművekbe, a problémák és hibák pedig azóta is folyamatosak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.