Németh Szilárd és a pacal okozta amnézia

Németh Szilárd és a pacal okozta amnézia

Szabó Szabolcs helyre tette végre a Fidesz birkózóját, aki Csepel képviselőjének próbálja magát hazudni.

A csepeli kisgömböc már megint a kerület képviselőjének próbálta behazudni magát. Erre Szabó Szabolcs hívta fel a figyelmet, aki Csepe-Soroksár valódi, választáson megszavazott, jogilag alátámasztott országgyűlési képviselője. A rezsi- és pacalguru ugyanis így kezdte a sajtótájékoztatóját Csepelen:

nekem, mint a kerület képviselőjének... 

Na álljon már meg a menet, pupák!

Szabó Szabolcs rendesen helyre tette Németh Szilárdot. Mint írta, valószínűleg a sok pacal mellékhatása, hogy Szilárd már nem emlékszik az elmúlt két választás eredményére, de a valóságban kétszer egymás után is alaposan elvertük. Legutóbb kb. háromezer szavazattal.

Szabó: "Egyébként meg gratulálok neki, hogy a polgármesterhez hasonlóan felszállt a hajléktalan-ellenes vonatra."
Én, mint Csepel képviselője, kérek ezért elnézést mindenkitől! Csepel egy szolidáris kerület, ahol segíteni szoktunk a rászorulóknak, és nem hiszünk a gyűlöletkeltő politikai kampányokban. Szilárd is jobban tenné, ha ételt osztana, maszkot osztana, önkéntes munkát vállalna.

Arról, hogy pontosan milyen aljas, de legfőbbképp szánalmas gyűlöletkeltésbe kezdtek Orbán csepeli bábjai, itt írtunk részletesen:

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.