Niedermüller: A Fidesz nyíltan zsarolja a szavazókat!

Niedermüller: A Fidesz nyíltan zsarolja a szavazókat!

Niedermüller Péter, az ellenzék közös erzsébetvárosi polgármester-jelöltje elfogadhatatlannak tartja, hogy fideszes politikusok azzal fenyegetőznek, kevesebb pénzt fognak kapni azok a települések, városok, kerületek, amelyek ellenzéki polgármestert választanak.

 

Egyre gyakrabban, egyre nyíltabban utalnak fideszes politikusok arra, hogy azokon a településeken, ahol ellenzéki polgármestert választanak a magyar emberek, a jövőben jóval kevesebb állami támogatással számolhatnak. 

Niedermüller Péter Facebook-oldalán úgy fogalmazott, a kormánypárt ezzel nyíltan zsarolja, ijesztgeti a választópolgárokat. A polgármester-jelölt szerint ez nem meglepő, hiszen a Fidesz minden eddigi választási győzelmét annak köszönheti, hogy felrúgta a demokratikus szabályokat.

Niedermüller: A Fidesz retteg a demokratikus választástól!

Orbán Viktor és bandája fél a demokratikus választásoktól, mert pontosan tudja, hogy egyenlő feltételek, az európai normáknak megfelelő választások esetén nem lenne képes nyerni - jelentette ki Niedermüller Péter.  

Niedermüller: Orbán csak saját szavazóit tartja magyarnak!

Amikor Orbán bábjai anyagi hátránnyal fenyegetik az ellenzéki vezetésű településeket, azt bizonyítják be, hogy a Fidesz az ellenzéki szavazókat nem tekinti a nemzet részének. 

Az ellenzéki polgármester-jelölt ennek pont az ellenkezőjében hisz: “Igen, mi másmilyenek vagyunk, másik Magyarországot akarunk, tiszteletben tartjuk a kulturális sokféleséget, a mindennapi élet szabadságát, befogadó, szolidáris országot akarunk, elítéljük a minden erkölcsi értéket elpusztító korrupciót, és éppen ezért állunk harcban a jelenlegi rendszerrel.”

Mindent meg kell tenni ez ellen a kormányzati politika ellen!

Niedermüller Péter szerint minden rendelkezésre álló eszközzel harcolni kell ez ellen a kormányzati politika ellen. Nem szabad hagyni, hogy a kormány kirekesszen, másodrangú állampolgároknak tekintsen bárkit is. 

Ebben a politikai harcban számít minden Erzsébetvárost szerető, itt otthonra találó, a demokrácia mellett elkötelezett választópolgár támogatására. Első körben október 13-án a szavazófülkékben. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.