Soproni: Embertelen fairtást rendeztek Orbán bábjai!

Soproni: Embertelen fairtást rendeztek Orbán bábjai!

Soproni Tamás, az ellenzék közös terézvárosi polgármester-jelöltje szerint egy tisztességes főpolgármesternek, kerületi polgármesternek kötelessége megakadályozni a kormány fairtásait.

 

Budapest közterületi faállományának egész Európában példa nélkül álló pusztítása zajlott le 2010 óta. A Népszava összesítéséből kiderül, hogy kilenc év alatt ezres nagyságrendben tűntek el fák a főváros közterületeiről. Városliget, Orczy-kert, Kossuth tér, József Nádor tér – csak néhány az érintett területek közül.

Soproni: Egy tisztességes polgármesternek meg kellett volna akadályozni a barbár fairtásokat!

Soproni Tamás a hírre reagálva Facebook-oldalán kijelentette: Ezen fairtások túlnyomó részét egy tisztességes főpolgármester és egy tisztességes fővárosi testület megakadályozhatta volna. 

Már csak ezért is nagyon fontos, hogy október 13-án olyan képviselőket, olyan polgármestereket válasszunk, akik nem vettek részt az elmúlt évek mészárlásában. Akik garanciát vállalnak arra, hogy megvédik a főváros környezetét, a lakók egészségét. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.