Sorra nyeri a sajtópereket László Imre a Fidesz propagandalapjai ellen

Sorra nyeri a sajtópereket László Imre a Fidesz propagandalapjai ellen

Az adófizetői pénzeken élősködő propagandisták a legaljasabb hazugságokkal próbálták lejártatni a kampány alatt Dr. László Imrét. Az azóta polgármesterré választott politikus a mai napig sorra nyeri a pereket ezek ellen a hazug propagandisták ellen.

Mint ismert, az önkormányzati kampányban az Orbán-csicska újságírók tényként közöltek Dr. László Imréről hazugságokat, hogy megpróbálják lejáratni. Nem elég, hogy ez egy kicsit sem sikerült, hiszen nagy fölénnyel választották meg László Imrét Újbuda polgármesterének, de a hazugságok miatt sorra ítéli el a bíróság a fideszes szennymédiumokat.

Most éppen az Origo vesztette el a pert.

Legújabb tárgyaláson az Origo vesztett pert Dr. László Imre ellen. De pert nyert Újbuda polgármestere korábban már a Pesti Srácok és a Ripost ellen is, a napokban pedig a TV2-t ítélte el a bíróság. 

Az Origo a tárgyaláson nevetségesen próbálkozott menteni magát. Dr. László Imre ügyvédje, Czeglédy Csaba az Indexnek számolt be a tárgyalás részleteiről: “Megadtak egy nevet, kérték a tárgyalás elhalasztását a tanújuk előállítása érdekében, majd pedig a pontatlanul megadott névre hivatkozva nem álltak elő senkivel az új tárgyalási napon se.

A bíróság a tárgyaláson kimondta: nemcsak a TV2, az Origo is jogellenesen állította, amit állított az idő közben polgármesterré választott politikusról.

A bíró arra kötelezte az ócska propagandistákat, hogy 24 órán át az Origo címoldalán tegye közzé: valótlanságokat állított László Imréről, és közzé kell tenni a helyreigazítási kérelmünk szövegét is.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.