Szaniszló elárulta, hogyan éri el a XVIII. kerületi utak felújítását

Szaniszló elárulta, hogyan éri el a XVIII. kerületi utak felújítását

Szaniszló Sándor, az ellenzék közös XVIII. kerületi polgármesterjelöltje nem tűri tovább, hogy csak az ígérgetés megy a Pestszentlőrinci utak felújításáról. Szaniszló példát mutat, hogyan kell hajthatatlanul kiállni a kerület érdekeiért.

Évek óta arról hazudozik a fideszes városvezetés, hogy felújítja a három legfontosabb kerületi főútat. Árulkodó, hogy a felújítással kapcsolatban még tervek sincsenek és az idén már biztos, hogy nem is lesznek. Ígérgetés az van, de tettek nincsenek!

Szaniszló: propaganda helyett járható utakat!

Szaniszló Sándor garanciát vállal arra, hogy az október 13-i választások után polgármesterként ki fogja kényszeríteni az Üllői, a Nagykőrösi és a Gyömrői utak rendbetételét. Ehhez legfőbb eszköze az lesz, hogy csak akkor támogat majd fővárosi képviselőként kiemelt budapesti beruházásokat, ha a költségvetésbe bele teszik a XVIII. kerületi utak rekonstrukcióját. 

Szaniszló kikényszeríti, ami a kerületnek jár!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.