100.000 maszk érkezett Fehérvárra

100.000 maszk érkezett Fehérvárra

Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a Facebook oldalán jelentette be, hogy megérkezett a korábban megrendelt 100.000 maszk.

Minden fehérvári háztartásba két darab maszkot fognak eljuttatni. 

A járvány elleni felelős védekezést segítve egy héten belül szeretnék ha a tájékoztató levéllel együtt meg is érkeznének. 

A maszkokat egy nagy belső légterű, a város által fertőtlenített helyiségben, a stadionban csomagolják. 

A csomagolást csütörtökön kezdik a Hivatal és intézményeink munkatársai, és holnaptól kezdődően a városrészek önkormányzati képviselői, körzetfelelősei és önkéntesek közreműködésével, borítékban juttatjuk el mindenkinek, a postaládába bedobva.
A polgármester úr hozzátette, a borítékok nem névre szólóak, hanem önkormányzati pecséttel ellátottak és mindenkit arra kérnek, hogy nyissák ki és olvassák el a tájékoztató levelet. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.