356 millió forintot biztosít Újpest a helyi SZTK részére

356 millió forintot biztosít Újpest a helyi SZTK részére

Újpest Önkormányzata 356 millió forintnyi összeget biztosít a 2020-as költségvetési évben az Újpesti Egészségügyi Nonprofit Kft., azaz az SZTK számára.

Mindezt a rendelkezésre álló támogatásokon felül.

Már a tervezés során címzetten 70%-al biztosítanak több forrást az intézmény számára, mint az fideszes ex-kerületvezetés 2019 elején. Míg ők 93 milliót áldoztak erre, addig Déri Tiborék 158 millió forintot. Na, ez a különbség!

Délelőtt kilenc órától tartották a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság ülését, amelyen a  fideszes bizottsági tagok nem jelentek meg. 

Trippon Norbert gazdaságért, költségvetésért felelős alpolgármester mutatta be a bizottsági tagok és a sajtó képviselőinek az idei részletes költségvetést, és kimerítően válaszolt az összes felmerülő kérdésre. "Végül a Bizottság Dr. Szabó Gábor elnökletével elfogadásra javasolta az idei évi költségvetést a Testület számára." - jelentette be a helyi polgármester. 

Az összevont bizottsági ülésre kedden fog sor kerülni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.