Az alpolgármester befolyási körébe került az összes strandbüfé Badacsonytomajon

Az alpolgármester befolyási körébe került az összes strandbüfé Badacsonytomajon

Addig csavargatták a pályázati feltételeket, amíg ki nem sikerült túrni a korábbi bérlőt.

Hartai Béla alpolgármesteré volt az a cég még nem oly rég, amely most elnyerte a strandbüfék üzemeltetésének a jogát Badacsonytomajon - írta meg a 24.hu. Feladatköri leírása alapján Hartai felügyelete alá tartoznak a város tulajdonában lévő ingatlanokat (köztük a strandüzleteket) kezelő Badacsonytomaj Városüzemeltető Nonprofit Kft.

Ez már önmagában is gyanús, de még nem minden.

A pályázatot ugyanis többször kiírták, majd visszavonták. A cél az volt, hogy a három büféből kettőt 23 éven át üzemeltető Tóth család semmikép se feleljen meg. Ezt végül elérték, de csak eljárási hibák árán. Tóthék végül feladták, az új cég, a Mejlinger Kft. pedig megkapta a három üzlethelyiséget. És rögtön néhány könnyítést is a koronavírusra hivatkozva: 2020-ra csökkentett bérleti díjat kell fizetnie, és az idén a háromból csak egy üzletet kell nyitva tartania.

pletykák szerint az Amerikából hazatért, homályos múltú Hartai pénzelte Krisztin László polgármester kampányát, és az alpolgármester most ezen a módon nyújtotta be a számlát.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.