Az egyetemet eláruló Ovádi Péter benyalt Orbánnak a Facebookján

Az egyetemet eláruló Ovádi Péter benyalt Orbánnak a Facebookján

Ha Veszprémmel foglalkozna legalább annyit, mint a Nagyfőnöknek való puncsolással, mindannyian jobban járnánk.

Ovádi Péter fideszes képviselő meghálálta a fizetésemelést, igyekszik a lojalitásáról biztosítani a miniszterelnököt. A születésnapi SMS helyett nyilvánosan fejezte ki jókívánságát Orbán felé.

"Isten éltesse Elnök úr erőben, egészségben!" - ezt írta ki Ovádi, némi vesszőhibával a Facebookjára, miközben szelfizik Orbánnal, helyszínül pedig a Karmelita kolostort jelölte meg, vagyis a Fidesz-kormány gőgjének és kapzsiságának fő szimbólumát, ahol a nagyfőnök irodája is található.

Nincs két Fidesz! Ovádi Péter a veszprémiek képviseletére esküdött fel, de ugyanannak a pártnak a tagja, amelyikben Borkai lopott szét egy várost, mindenféle elszámoltatás nélkül.

Ovádi a saját pozícióját, befolyását erősíti, de a veszprémieket ígérete ellenére is elárulja, ahogy arról korábban írtunk már. Miféle jellemre vall ez? 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.