Borkai utóda úgy tesz, mintha ő találta volna ki a győri fesztivált

Borkai utóda úgy tesz, mintha ő találta volna ki a győri fesztivált

Néhány hét múlva elkezdődik Győr szezonnyitó összművészeti fesztiválja a Győri Tavaszi Fesztivál. Dézsi Csaba András polgármester igyekszik úgy tenni, mintha bármi köze lenne hozzá.

Korábban írtunk róla, hogy a szexbotrányokban fuldokló Borkai Zsolt méltó utódja, Dézsi Csaba András imád a rivaldafényben tündökölni. Ezúttal úgy döntött, a saját arcképével fémjelzi a Győri Tavaszi Fesztivált.

 

 

 

 

 

 

A fideszes polgármester azt írja:

A jó idő mellé koncerteket, előadásokat, gyermekprogramokat ajánlunk sok szeretettel.

A fesztivált komoly szakmai stáb készítette elő, jóval Dézsi megválasztása előtt. Az új Orbán-rajongó városatya hivatalba lépése óta fotózkodik, színházat látogat, az új törvénymódosításnak köszönhetően a kórházi munkáját is végzi, emellé pedig programokat "ajánl" a fesztivál keretein belül.

Dézsi inkább ne ajánljon semmit!

Bosszantó, hogy a győriek pénzéből létrejött színvonalas eseményre rátelepszik a luxuspapagájos polgármester, mintha ő lenne az egész megálmodója. Más helyett nagyon könnyű learatni a babérokat, de talán a szerénység mindenkinek szimpatikusabb lenne.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.