Déri Tibor: 2020-ban is az újpestiekért fogunk dolgozni!

Déri Tibor: 2020-ban is az újpestiekért fogunk dolgozni!

Remek dolgok várnak az újpesti polgárokra 2020-ban - ez derült ki Déri Tibor újévi Facebook-bejegyzéséből.

Újpest polgármestere posztjában leszögezte, hogy a kerület városvezetésének az emberek jelentik a legnagyobb értéket. Az újonnan felállt városvezetés 2020-ban be fogja bizonyítani, hogy ők valóban tesznek az emberekért és az emberek életminőségének valódi javításán dolgoznak.  

Déri: Az újpesti polgárok már idén meg fogják érezni a változást! 

Az apró odafigyelésekkel, az emberi közvetlenséggel, tisztességgel és rátermettséggel fogja elérni Déri Tibor városvezetése, hogy a helyi lakosok megérezzék a fejlődést a város szolgáltatásaiban.

Déri Tibor polgármesterként nem a hatalom szolgálatában, hanem az emberek szolgálatában hisz.

A polgármester azt is leírta, Újpest többé nem fogja magára hagyni a gyöngébbeket, a kiszolgáltatottabbakat - "a betegeket, fogyatékkal élőket, a munka nélkül maradtakat és a hajléktalanokat sem".

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.