Dérinek köszönhetően tisztán láthatnak az újpestiek az M3-as metró ügyében

Dérinek köszönhetően tisztán láthatnak az újpestiek az M3-as metró ügyében

Hétfőn a BKK Déri Tibor részvételével lakossági fórumon ismertette meg a helyiekkel az M3 metró meghosszabbításának tervét. 

Déri Tibor Újpest polgármestere Facebook-oldalán számolt be arról, hogy hétfőn a BKK - Budapesti Közlekedési Központ lakossági fórumot tartott Újpesten, ahol ismertették az M3 metró meghosszabbításának tervét.

Déri: szükség van az ilyen fórumokra!

A polgármester már november végén, amikor először találkozott a projekttel személyesen, azt kérte a BKK-tól, hogy mielőtt véglegesednének a tervek, szervezzenek egy lakossági fórumot, ahol megismerheti a nagyközönség, mi is fog majd itt megvalósulni. Arra azonban, hogy ez pontosan mikor fog megvalósulni, még nem lehet válaszolni.

A tervezés lezárulta Déri szerint azért fontos, mert így megnyílik a lehetőség egy álmunk, a Káposztásmegyeri parkerdő létrehozásának irányába!

Déri azt is leírta, kifejezetten örül, hogy sokan eljöttek. Nagyon sok kérdés felmerült, melyre a megjelentek részletes szakmai válaszokat kaphattak.

Újpest városvezetése végre részletes tájékoztatást nyújt a helyi lakosoknak!

Az is bebizonyosodott, hogy ilyen fórumokra szükség van. Szükség van, hogy az itt élők tudják, és értsék is, mi és miért történik a városban. Így közelebb kerülhet a lakosság és a városvezetés is egymáshoz.

Déri: Hiszem, hogy közösen tudunk nagy dolgokat létrehozni!

(Kiemelt kép: Déri Tibor Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.