Dérinek köszönhetően tisztán láthatnak az újpestiek az M3-as metró ügyében

Dérinek köszönhetően tisztán láthatnak az újpestiek az M3-as metró ügyében

Hétfőn a BKK Déri Tibor részvételével lakossági fórumon ismertette meg a helyiekkel az M3 metró meghosszabbításának tervét. 

Déri Tibor Újpest polgármestere Facebook-oldalán számolt be arról, hogy hétfőn a BKK - Budapesti Közlekedési Központ lakossági fórumot tartott Újpesten, ahol ismertették az M3 metró meghosszabbításának tervét.

Déri: szükség van az ilyen fórumokra!

A polgármester már november végén, amikor először találkozott a projekttel személyesen, azt kérte a BKK-tól, hogy mielőtt véglegesednének a tervek, szervezzenek egy lakossági fórumot, ahol megismerheti a nagyközönség, mi is fog majd itt megvalósulni. Arra azonban, hogy ez pontosan mikor fog megvalósulni, még nem lehet válaszolni.

A tervezés lezárulta Déri szerint azért fontos, mert így megnyílik a lehetőség egy álmunk, a Káposztásmegyeri parkerdő létrehozásának irányába!

Déri azt is leírta, kifejezetten örül, hogy sokan eljöttek. Nagyon sok kérdés felmerült, melyre a megjelentek részletes szakmai válaszokat kaphattak.

Újpest városvezetése végre részletes tájékoztatást nyújt a helyi lakosoknak!

Az is bebizonyosodott, hogy ilyen fórumokra szükség van. Szükség van, hogy az itt élők tudják, és értsék is, mi és miért történik a városban. Így közelebb kerülhet a lakosság és a városvezetés is egymáshoz.

Déri: Hiszem, hogy közösen tudunk nagy dolgokat létrehozni!

(Kiemelt kép: Déri Tibor Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.