Dézsi Csaba András a leggyönyörűbb időszaknak véli a mostanit

Dézsi Csaba András a leggyönyörűbb időszaknak véli a mostanit

Amíg más városokban minden energiájukkal a koronavírus-járvány elleni küzdelemmel foglalkoznak az orvosok és a polgármesterek, Dézsi Csaba András egészen jól érzi magát.

Győr fideszes orvos-polgármestere a Facebook-oldala alapján nagyon jól éli meg a veszélyhelyzetet. A szépséges Győrről, angyalkaszoborról és virágokról posztol képeket, örülve a tavasznak.

Dézsi egyik fontos posztja:

Ha pedig március, akkor tavasz, fények és virágok!

Két napja semmi más kiírás, mintha az Audi leállása miatt munka nélkül maradt győriek is csak a tavaszi tájat élveznék ezekben a gyönyörű napokban.

Számos önkormányzat időközben vért izzadva szervezi meg a védekezést. Jó példa erre Újpest, ahol az ellenzéki polgármester egészen más dolgokról tesz közzé bejegyzéseket:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.