Dr. László Imre a kerületben lévő egyházakkal is jó kapcsolatra törekszik

Dr. László Imre a kerületben lévő egyházakkal is jó kapcsolatra törekszik

Újbuda polgármestere a kerületben működő történelmi egyházak képviselőivel találkozott. 

Dr. László Imre orvosként emberekkel foglalkozott, polgármesterként pedig azért dolgozik, hogy az újbudaiak minden szempontból megkapják, ami emberként jár nekik.

László Imre: Hívő és nem hívő között nincs különbség, hisz mindkettő ember. 

Újbuda polgármestere tehát arra törekszik, hogy minden kerületben működő egyházzal jó kapcsolatot építsen ki. Ezért is külön öröm számára, hogy az önkormányzat évről évre meghívja az itt működő történelmi egyházak képviselőit.

Nem volt ez másképp január 27-én hétfőn sem, amikor is Molnár Gyula országgyűlési képviselő, valamint Orosz Anna és Hintsch György alpolgármesterek társaságában fogadta dr. László Imre az egyházak képviselőit.

A találkozó kapcsán dr. László Imre Facebook-oldalán elmondta: Az összejövetel már csak azért is fontos volt, mert szeptember 13-20 között hazánk ad otthont a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.