Dr. László Imre a kerületben lévő egyházakkal is jó kapcsolatra törekszik

Dr. László Imre a kerületben lévő egyházakkal is jó kapcsolatra törekszik

Újbuda polgármestere a kerületben működő történelmi egyházak képviselőivel találkozott. 

Dr. László Imre orvosként emberekkel foglalkozott, polgármesterként pedig azért dolgozik, hogy az újbudaiak minden szempontból megkapják, ami emberként jár nekik.

László Imre: Hívő és nem hívő között nincs különbség, hisz mindkettő ember. 

Újbuda polgármestere tehát arra törekszik, hogy minden kerületben működő egyházzal jó kapcsolatot építsen ki. Ezért is külön öröm számára, hogy az önkormányzat évről évre meghívja az itt működő történelmi egyházak képviselőit.

Nem volt ez másképp január 27-én hétfőn sem, amikor is Molnár Gyula országgyűlési képviselő, valamint Orosz Anna és Hintsch György alpolgármesterek társaságában fogadta dr. László Imre az egyházak képviselőit.

A találkozó kapcsán dr. László Imre Facebook-oldalán elmondta: Az összejövetel már csak azért is fontos volt, mert szeptember 13-20 között hazánk ad otthont a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

A BKK járatain még mindig kötelező a maszkviselés – Leszállíthatják, akin nincs maszk!

Lazult a fegyelem, azonban a vírus terjedése a nyári melegre sincs tekintettel. Hordjunk maszkot, és hordjuk helyesen!

  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.