Dunai Mónika szerint fontos a pazarló propagandakonzultáció

Dunai Mónika szerint fontos a pazarló propagandakonzultáció

A Rákosmentét és Kőbánya egy részét nem képviselő országgyűlési képviselő úgy gondolja, hasznos dolog több száz milliót elpazarolni a propaganda postázására.

A koronavírus-járvány ugyan áttematizálta a kormány propagandaprogramját, de alighogy fellélegeztünk, Orbán bejelentette, hogy megint lesz nemzeti konzultáció.

A miniszterelnök hű csicskása, Dunai Mónika is úgy gondolja, hogy fontos dolog ez a pazarló propagandaeszköz. A facebookon nyalt főnökeinek.

A kormány az orvosi és gazdasági szakmai körökkel sem volt hajlandó tárgyalni a járványügyi intézkedésekről, most meg úgy csinálnak, mint ha fontos lenne nekik az emberek véleménye. Azért ne aggódjunk, lesz benne egy jó szájbarágós kérdés Sorosról is.

A Fidesz-kormány teljesen hülyének nézi az embereket a magukat megválaszoló kérdésekkel. A nemzeti konzultáció ezen kívül rendkívül drága. A mindenért Soros Györgyöt hibáztató hazugságkampány például 7,2 milliárd forintjába került az adófizetőknek.

Nem tudjuk, hogy a mostani nemzeti konzultáció mennyibe fog kerülni, de ha a korábbi számokat vesszük alapul, akkor Rákosmente több, mint 60 millió forintot kaphatna, ha a lakosok úgy döntenének, hogy inkább a pénzt kérik a szemétbe való kormánypropaganda helyett.

Dunai Mónikát viszont nem érdekli ez sem, csak jó báb módjára végrehajtja azt, amit parancsba adtak neki. Persze jól megfizetik érte.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.