Hoppá! Orbán máris becsicskult Karácsonynak!

Hoppá! Orbán máris becsicskult Karácsonynak!

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere hivatalosan még át sem vette a város vezetését, Orbán Viktor máris becsicskult neki. Garantáltan így fog kinézni Karácsony elkövetkező öt éves irányítása. 

Orbán Viktor szerdán interjút adott a lakájmédiájaként funkcionáló propagandagyárnak, a HírTv-nek. Ebben a miniszterelnök arról beszélt, együttműködésre törekszik majd Karácsony Gergellyel. Hozzátette: A korábban Tarlóssal kötött megállapodásokat változatlanul érvényben fogják tartani. 

Orbánék hetek óta fenyegetnek minden Budapestit.

Emlékezetes, hogy a hazudós kis miniszterelnök az önkormányzati választási kampány alatt még azzal fenyegette az egész országot, hogy csak akkor fogják támogatni a településeket, ha fideszes polgármestert választanak meg. Orbán és potentátjai rendszeresen nyíltan fenyegették a budapestieket. Többek közt azzal, hogy a fővárossal kötött finanszírozási megállapodás csak Tarlós megválasztása esetén maradhat meg.

Orbánék becsicskultak Budapest vezetésének.

Úgy tűnik Orbánék megrettentek Karácsonytól. Ma már nem merik a Karácsonyt hatalmas fölénnyel megválasztó budapestieket a megállapodás felugrásával riogatni, hiszen tudják: Budapest új főpolgármestere azt nem hagyná annyiban. 

Biztosak vagyunk abban, hogy Karácsony elkövetkező 5 éves városvezetése végig így fog kinézni: Orbánék majd játsszák a kemény fiút, aztán jön Karácsony, az asztalra csap, a fideszesek pedig becsicskulnak. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.