Hoppá! Orbán máris becsicskult Karácsonynak!

Hoppá! Orbán máris becsicskult Karácsonynak!

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere hivatalosan még át sem vette a város vezetését, Orbán Viktor máris becsicskult neki. Garantáltan így fog kinézni Karácsony elkövetkező öt éves irányítása. 

Orbán Viktor szerdán interjút adott a lakájmédiájaként funkcionáló propagandagyárnak, a HírTv-nek. Ebben a miniszterelnök arról beszélt, együttműködésre törekszik majd Karácsony Gergellyel. Hozzátette: A korábban Tarlóssal kötött megállapodásokat változatlanul érvényben fogják tartani. 

Orbánék hetek óta fenyegetnek minden Budapestit.

Emlékezetes, hogy a hazudós kis miniszterelnök az önkormányzati választási kampány alatt még azzal fenyegette az egész országot, hogy csak akkor fogják támogatni a településeket, ha fideszes polgármestert választanak meg. Orbán és potentátjai rendszeresen nyíltan fenyegették a budapestieket. Többek közt azzal, hogy a fővárossal kötött finanszírozási megállapodás csak Tarlós megválasztása esetén maradhat meg.

Orbánék becsicskultak Budapest vezetésének.

Úgy tűnik Orbánék megrettentek Karácsonytól. Ma már nem merik a Karácsonyt hatalmas fölénnyel megválasztó budapestieket a megállapodás felugrásával riogatni, hiszen tudják: Budapest új főpolgármestere azt nem hagyná annyiban. 

Biztosak vagyunk abban, hogy Karácsony elkövetkező 5 éves városvezetése végig így fog kinézni: Orbánék majd játsszák a kemény fiút, aztán jön Karácsony, az asztalra csap, a fideszesek pedig becsicskulnak. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.