Járványhelyzet alatt is hazudik Bús Balázs

Járványhelyzet alatt is hazudik Bús Balázs

A polgármester kéri, hogy vonja be a döntésekbe a képviselőket. Pedig ez már rég megtörtént.

A vészhelyzet kihirdetése óta a polgármesterek gyakorolják az összes hatalmat a helyi önkormányzatokban. Fontos azonban, hogy még ilyen körülmények között is bevonják a képviselőket és a település népét a döntéshozatalba.

Példás rendszer Óbudán.

A III. kerületben Kiss László minden héten leül a testület frakcióvezetőivel, hogy közösen hozzák meg az Óbudát érintő döntéseket. Azonnal lekerül a döntés a napirendről, ha valamelyik frakcióvezető nem ért vele egyet. Így kormányozza közösen a kerületet az összes párt. Mert most az összefogás a legfontosabb! A döntésekről több csatornán beszámol napi szinten az önkormányzat és a polgármester is.

Bús Balázs ismét hazudik.

Ennek ellenére írt nyílt levelet a polgármesternek Bús Balázs. Szerinte fontos lenne biztosítani a nyilvánosságot, és bevonni a képviselőket is a döntésekbe. Talán olvasnia kellene az e-mailjeit a volt polgármesternek. Ugyanis mint mindenki más, ő is megkapja az összes döntési javaslatot előre, a frakcióvezetője pedig bármit megvétózhat, ha nem ért vele egyet.

A volt polgármestert most se érdekli más, csak a helyezkedés és a saját érdeke. Soha többé nem kér belőle Óbuda!

Kép forrása: Bús Balázs Facebook-oldala

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.