Kálló Gergely megmutatta feleségét!

Kálló Gergely megmutatta feleségét!

Sokak voltak kíváncsiak arra, mi Kálló Gergely eredményének és kitartásának a titka. Most elárulta, elsősorban nem a mellészegült pártokból, hanem csodaszép feleségéből merített erőt. 

A képviselő Facebook-oldalán mesélte el egy szerelmes posztban, milyen sokan kérdezik a magánéletéről.

Arról, hogy kik állnak mögötte és kik azok, akik a szürke és gyakran nehéz hétköznapok során segítenek, segítettek neki. 

Nos, a legfőbb szövetségeseim nem is a pártok voltak, melyek mellém álltak - és ezért hálás köszönet nekik -, hanem a feleségem, Ági, aki aztán tényleg mindenben támogatott.

Őszintén mesélt Kálló arról is, hogy hiába sikeres Ági a szakmájában, nagyon félti őt, hiszen néhány éve még fogalma sem volt arról, mire vállalkozott mellette. 

Hosszú és boldog éveket kívánunk!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. március 30.

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020. március 27.

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020. március 26.

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.