Karácsony: az lett volna a baj, ha ott találják az orvost a Pesti úti otthonban

Karácsony: az lett volna a baj, ha ott találják az orvost a Pesti úti otthonban

Ez nem vicc: a tisztiorvosi hivatal karanténba helyezte az idősotthon orvosát, majd kivonult az otthonba és megállapította, hogy nincs ott.


Karácsony Gergely egyik nagy erénye, hogy nem vagdalkozik és nem átkozódik, ahogy a fideszesek teszik. Ő csak nyugodtan, a tényekhez ragaszkodva mutatja meg, hol van a helyük azoknak, akik őt próbálják meg lejáratni azért, hogy saját bűneikről eltereljék a figyelmet. 

Tegnap a Pesti úti Idősek Otthonában a tisztiorvosi ellenőrzés nem találta ott az intézmény szerződött háziorvosát. Nagy baj lett volna, ha ott találja, hiszen éppen ők helyezték karanténba.

Budapest vezetője a Facebookon reagált arra, hogy a kormányhivatal szerint háromból háromszor nem találták ott a szerződött orvost a Pesti úti idősotthonban, mert pont ők helyezték karanténba a doktort.

Karácsony Gergely főpolgármester hozzáteszi, hogy az intézmény lakóinak ellátása, ápolása biztosított volt. Mint írja, éppen a tegnapi nap végeztek újabb teszteléseket a lakók és a dolgozók körében, mégpedig a Főváros megbízásából.

A valóság az, hogy Orbán Viktor emberei felelősek az idősotthonokban bekövetkező katasztrófáért, és éppen Karácsony Gergely volt az, aki még időben szólt, hogy tenni kell valamit, különben baj lesz, csakhogy a Fidesz-csicskák nem hallgattak rá!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

A Fidesz-kormány lenyúlja Budapest pénzét

30 éve először állna elő olyan helyzet, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot 7 milliárd forinttal.

  • 2020.06.05

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.