Karácsony: az lett volna a baj, ha ott találják az orvost a Pesti úti otthonban

Karácsony: az lett volna a baj, ha ott találják az orvost a Pesti úti otthonban

Ez nem vicc: a tisztiorvosi hivatal karanténba helyezte az idősotthon orvosát, majd kivonult az otthonba és megállapította, hogy nincs ott.


Karácsony Gergely egyik nagy erénye, hogy nem vagdalkozik és nem átkozódik, ahogy a fideszesek teszik. Ő csak nyugodtan, a tényekhez ragaszkodva mutatja meg, hol van a helyük azoknak, akik őt próbálják meg lejáratni azért, hogy saját bűneikről eltereljék a figyelmet. 

Tegnap a Pesti úti Idősek Otthonában a tisztiorvosi ellenőrzés nem találta ott az intézmény szerződött háziorvosát. Nagy baj lett volna, ha ott találja, hiszen éppen ők helyezték karanténba.

Budapest vezetője a Facebookon reagált arra, hogy a kormányhivatal szerint háromból háromszor nem találták ott a szerződött orvost a Pesti úti idősotthonban, mert pont ők helyezték karanténba a doktort.

Karácsony Gergely főpolgármester hozzáteszi, hogy az intézmény lakóinak ellátása, ápolása biztosított volt. Mint írja, éppen a tegnapi nap végeztek újabb teszteléseket a lakók és a dolgozók körében, mégpedig a Főváros megbízásából.

A valóság az, hogy Orbán Viktor emberei felelősek az idősotthonokban bekövetkező katasztrófáért, és éppen Karácsony Gergely volt az, aki még időben szólt, hogy tenni kell valamit, különben baj lesz, csakhogy a Fidesz-csicskák nem hallgattak rá!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.