Karácsony feljelentést tesz a hangfelvétel készítője és kiszivárogtatója ellen

Karácsony feljelentést tesz a hangfelvétel készítője és kiszivárogtatója ellen

Karácsony Gergely azt mondta, hálás azért, hogy hangfelvétel megmutatta, nemcsak a programja része a korrupció elleni küzdelem, de ezt a magánbeszélgetéseiben is világossá teszi - írja az MTI.

Karácsony Gergely feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, miután kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen MSZP-s és DK-s politikusokat minősít, fenyegetéseket és lopást is említ, valamint az ellenzéki együttműködés résztvevőivel vívott csatákról beszél.

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt egy keddi, budapesti sajtótájékoztatón azt állította, hogy a felvétel "nyilvánvalóan törvénytelen eszközökkel" készült és manipulált, nyilvánosságra hozóját pedig három év börtönnel lehetne büntetni. Hangsúlyozta, hogy a beszélgetőtársa hangját eltorzították, a szöveg egy részét pedig kivágták.

A Fidesz annyira fél az ellenzéki egységtől és annyira félti a hatalmát, hogy már titkosszolgálati eszközöket is bevet - állította a politikus. Bármivel próbálkoznak is, őt nem lehet megfélemlíteni és az ellenzéki pártok egységét sem tudják megingatni - jelentette ki.

Úgy fogalmazott, hogy a hangfelvételen semmi olyan nem hangzik el, amiről más összefüggésben már ne beszélt volna nyilvánosan.

MTI

Az EzaLényeg.hu szerint egyébként a hangfelvételt érdemes meghallgatni, mert abból 3 dolog is kiderül.

1. Karácsony sokkal keményebb csávó, mint amilyennek sokan hiszik. Harcos és határozott, amikor kell.
2. Karácsony nem lop és másokat sem enged lopni. Sőt még a lopás alapfeltételeit is lehetetlenné teszi.
3. Orbánék annyira félnek Karácsonytól, hogy megfigyelik és lehallgatják. Ha ő nyer, fuccs a korrupciónak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.