Orbán parancsára hallgatják le Karácsonyt?

Orbán parancsára hallgatják le Karácsonyt?

Minden jel arra mutat, hogy Karácsony Gergelyt és környezetét titkosszolgálati módszerekkel figyelik meg.

Több helyre felkerült az internetre egy hangfelvétel, amin Karácsony Gergely és egy vagy két eltorzított hangon beszélő más személy beszélgetnek. Jól hallatszik, hogy nem hivatalos párbeszédről van szó, hanem azt magánkörnyezetben vették föl: emberek járnak-kelnek, kisgyermekzsivajt és ajtócsukódást hallani. A felvételen Karácsony Gergely nyíltan beszél az ellenzéki összefogás megteremtésének nehézségeiről, és elmondja azt is, hogy ő maga ritkán csap az asztalra hatalmi kérdésekben, de amikor igen, akkor érvényesíti az akaratát. Azt is kifejti, hogy főpolgármesteri programjába senkinek nem enged beleszólást, a hatalmi alkuk nem befolyásolják azt.

A hangfelvételen elhangzottaknál azonban sokkal fontosabb, hogyan jött létre. Információink szerint annak körülményei arra engednek következtetni, hogy azt a szereplők tudta nélkül, titokban rögzítette valaki.

Minden jel arra mutat, hogy Karácsony Gergelyt és környezetét titkosszolgálati módszerekkel figyelik meg. De kinek áll ez érdekében? Természetesen a Fidesznek és Tarlósnak! Ki képes erre? A titkosszolgálatok és néhány magánszolgálat! Ki adhat parancsot ilyen megfigyelésre? Orbán Viktor és Pintér Sándor!

Vagyis ez a lényeg: Karácsonyt Orbán parancsára hallgatják le Pintér emberei, mégpedig azért, mert a Fidesz fél a győzelmétől. Azért félnek, mert tudják: ha Karácsony lesz a főpolgármester, Budapesten nem lesz több lopás!

Karácsony Gergely a korrupció ellensége, tiszta kezű politikus, akiről még a fideszesek is azt mondják, hogy soha nem lop, nem is képes rá. Így van, Karácsony Gergely pont azért akar Budapest vezetője lenni, hogy megállítsa a közvagyon szétlopását! Ezért hallgatják le Orbánék és vetnek be ellene mindent, ami csak van.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.29

DK: A kormány azonnal duplázza meg a családi pótlékot

A koronavírus okozta válság idején, a folyamatos drágulás ellenére a jövedelem nélkül maradt kispénzű családokat nem segíti a Fidesz-kormány.

  • 2020.09.29

Ocsmány dolgot tett Czunyiné férje: ennél mocskosabb szöveget a legalja kocsmában sem hallani

Hogy veszi a bátorságot, hogy így beszéljen nőkről és kisebbségi csoportokról?

  • 2020.09.29

Fekete-Győr András: Orbán retteg, ezért akar engem bilincsben látni

A Fidesz retteg a Momentum erősödésétől, ezért támadják nevetséges és szánalmas vádakkal - jelentette ki Fekete-Győr András.