Karácsony is tüntetett a népirtó Erdogan ellen

Karácsony is tüntetett a népirtó Erdogan ellen

Karácsony Gergely nem olyan ember, akinek hatalmon hirtelen megváltozna a véleménye. Főpolgármesterként ugyanúgy tüntetett Erdogan ellen, ahogyan több ezer másik magyar ma.

"Nincs az a diplomácia cél, ami legitimálna azt, hogy egy ország miniszterelnöke háborús bűnösökkel bájologjon. Gondoljatok erre, amikor meglátjátok a két illiberális vezető fotóját a Karmelita-kolostor hírhedt erkélyéről" - írta a Facebookon Karácsony Gergely főpolgármester.

Vannak politikusok, akiknek az elvei aszerint változnak, hogy hatalmi vagy ellenzéki pozícióban vannak. Szerencsére Karácsony nem ilyen, ő ugyanúgy vállalja a véleményét, attól függetlenül, hogy éppen mi van kiírva az irodája ajtajára. Ez nagyon becsülendő emberileg, és nagyon hitelesítő politikai szempontból is. Karácsony Gergely megint bebizonyította, hogy méltó arra a bizalomra, amelyet a budapestiek megszavaztak neki októberben.

Erdogan látogatása önmagában is botrány, az pedig, hogy miatta budapestiek ezrei szívták meg alaposan a mai napot, hab a tortán.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.