Karácsony is tüntetett a népirtó Erdogan ellen

Karácsony is tüntetett a népirtó Erdogan ellen

Karácsony Gergely nem olyan ember, akinek hatalmon hirtelen megváltozna a véleménye. Főpolgármesterként ugyanúgy tüntetett Erdogan ellen, ahogyan több ezer másik magyar ma.

"Nincs az a diplomácia cél, ami legitimálna azt, hogy egy ország miniszterelnöke háborús bűnösökkel bájologjon. Gondoljatok erre, amikor meglátjátok a két illiberális vezető fotóját a Karmelita-kolostor hírhedt erkélyéről" - írta a Facebookon Karácsony Gergely főpolgármester.

Vannak politikusok, akiknek az elvei aszerint változnak, hogy hatalmi vagy ellenzéki pozícióban vannak. Szerencsére Karácsony nem ilyen, ő ugyanúgy vállalja a véleményét, attól függetlenül, hogy éppen mi van kiírva az irodája ajtajára. Ez nagyon becsülendő emberileg, és nagyon hitelesítő politikai szempontból is. Karácsony Gergely megint bebizonyította, hogy méltó arra a bizalomra, amelyet a budapestiek megszavaztak neki októberben.

Erdogan látogatása önmagában is botrány, az pedig, hogy miatta budapestiek ezrei szívták meg alaposan a mai napot, hab a tortán.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.