Karácsony is tüntetett a népirtó Erdogan ellen

Karácsony is tüntetett a népirtó Erdogan ellen

Karácsony Gergely nem olyan ember, akinek hatalmon hirtelen megváltozna a véleménye. Főpolgármesterként ugyanúgy tüntetett Erdogan ellen, ahogyan több ezer másik magyar ma.

"Nincs az a diplomácia cél, ami legitimálna azt, hogy egy ország miniszterelnöke háborús bűnösökkel bájologjon. Gondoljatok erre, amikor meglátjátok a két illiberális vezető fotóját a Karmelita-kolostor hírhedt erkélyéről" - írta a Facebookon Karácsony Gergely főpolgármester.

Vannak politikusok, akiknek az elvei aszerint változnak, hogy hatalmi vagy ellenzéki pozícióban vannak. Szerencsére Karácsony nem ilyen, ő ugyanúgy vállalja a véleményét, attól függetlenül, hogy éppen mi van kiírva az irodája ajtajára. Ez nagyon becsülendő emberileg, és nagyon hitelesítő politikai szempontból is. Karácsony Gergely megint bebizonyította, hogy méltó arra a bizalomra, amelyet a budapestiek megszavaztak neki októberben.

Erdogan látogatása önmagában is botrány, az pedig, hogy miatta budapestiek ezrei szívták meg alaposan a mai napot, hab a tortán.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.

  • 2020.09.15

Budapest több pontján maszkokat osztanak a BKK önkéntesei

A Budapesti Közlekedési Központ szeptember 15-től egyszer használatos orvosi maszkokkal segíti az utazási szabályok betartását. Maszk nélkül ugyanis tilos utazni.

  • 2020.09.13

Karácsony: gyerekként én is szerettem a számháborút, de most más időket élünk

A főpolgármester közölte: a fővárosnak nincs pénze arra, hogy a kormány feladatait átvegye.