Karácsony: karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy a változás elkezdődhessen

Karácsony: karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy a változás elkezdődhessen

Ilyen nagyszabású kampányzáróra talán senki nem számított. Karácsony Gergely komoly zenét hozott, mert komolyan veszik Budapestet. 

Ma tartották Karácsony Gergely, közös ellenzéki főpolgármester-jelölt kampányzáró ünnepségét, ami sokkal jobban sikerült, mint azt bárki várta volna.

Mindenekelőtt leszögeznénk, hogy ez egy olyan kampányzáró videó, amit minden magyar, főként budapesti választópolgárnak látnia kell. Ne habozzatok kattintani, ér másfél órát a jövőtök. Bizton állítjuk, hogy a felvétel végére nem lesz kételyetek afelől, kinek adjátok a szavazatotokat.

Karácsony többek között azt is elárulta, hogy a kampányidőszak alatt nagyon sokat tanult, fejlődött és épült, és úgy érzi felelőséggel tartozik a fővárosi fiatalokért és idősekért. Szeretné őket segíteni és támogatni, mert szerinte nincsen az emberi életnél nagyobb érték, így ismét felsorakoztatta azon terveit és céljait, amelyek a lakosok érdekeit helyezik előtérbe. 

Szeretné a város levegőjét és közéletét egyaránt megtisztítani, és mindenkit arra biztatott, hogy vasárnap menjen el szavazni!

Maradandó pillanata volt a kampányzárónak, amikor a közösség hangosan kezdte el kántálni, hogy "Hajrá Gergő!" mire a politikus visszakiabált, hogy "Hajrá Budapest!". Hiszen, ha megválasztják, akkor nem ő nyer, hanem a főváros. És október 13-án arról kell a választópolgároknak dönteni, hogy a főpolgármester a fővárosiakat szolgálja és ne Orbán Viktort. 

"Az a célom, hogy a városházát lopásra alkalmatlanná tegyem, mert a közpénz arra való, hogy a köz javát szolgáljuk, nem pedig arra, hogy a haverok zsebét tömjük vele tele és magánvagyonok gyarapodására égessük el." - mondta a főpolgármester-jelölt. 

Karácsony kijelentette, hogy nincsen két Fidesz, csak egy, és az a velejéig romlott, és bármit is mond a kormánypárt, a romlott politikájukból nem kérnek.

 

Azt azonban kijelentette, hogy ahhoz, hogy meg tudják változtatni a politikát, nekik is változniuk kell. "És mi az ellenzéki oldalon elvégeztük a dolgunkat. És remélem, hogy most már ez így is marad. Eljött a mi időnk.”

Karácsony úgy gondolja, hogy az állampolgárok manapság már sehova nem tudnak elvonulni, mert mindenhol utól éri őket a fenyegetés, a zsarolás, a mocskos és korrupt politika. Szerinte csak egyetlen egy csendes zug van, ami nem más, mint a szavazófülke. És hiába mondja a kormánypárt, hogy a választópolgárok gyengék és senkik, szupererejük van. És a kampányzáró során folyamatosan arra bíztatta a közönséget, hogy október 13-án használják is a szupererejüket. 

"Ti fogjátok megüzenni nekik: velünk nem lehet mindent megtenni, Budapest a sarkára áll, és azt mondja, hogy nem, eddig, ne tovább, ez a mi városunk. (...) Ne felejtsétek el, hogy ők a gyengék, ti vagytok az erősek. Október 13-án visszavesszük Budapestet és visszaadjuk azoknak, akiknek jár: nektek, budapestieknek!"

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.