Karácsony: lássunk tisztán, hogy győzzünk!

Karácsony: lássunk tisztán, hogy győzzünk!

Aki értesítést kap a reprezentatív tesztelésben való részvételről, vegyen részt a szűrővizsgálaton - kéri a budapestieket a főpolgármester.

Aki értesítést kap a reprezentatív tesztelésben való részvételről, vegyen részt a szűrővizsgálaton! Ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy reális képet kapjunk a járvány budapesti helyzetéről, amelynek alapján tervezni tudjuk a város újranyitásának stratégiáját - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely, a budapestiek főpolgármestere.

Mint ismert, Karácsony Gergely már március közepén arra szólította fel a kormányt, hogy minél többet teszteljenek. Ezt mondja egyébként a kezdetektől az Egészségügyi Világszervezet (WHO) elnöke is. Sajnos Orbánék nem hallgattak az okosabbra, hanem egy hónapos késéssel kezdték csak el az érdemi tesztelést.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.23

Megoldóember: Karácsony Gergely légkondit szereltet a 3-as metróba

Tarlós István azt mondta: hát büfékocsi ne legyen? Karácsony Gergely egészen másként viszonyul a problémához: megoldja.