Karácsony: lássunk tisztán, hogy győzzünk!

Karácsony: lássunk tisztán, hogy győzzünk!

Aki értesítést kap a reprezentatív tesztelésben való részvételről, vegyen részt a szűrővizsgálaton - kéri a budapestieket a főpolgármester.

Aki értesítést kap a reprezentatív tesztelésben való részvételről, vegyen részt a szűrővizsgálaton! Ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy reális képet kapjunk a járvány budapesti helyzetéről, amelynek alapján tervezni tudjuk a város újranyitásának stratégiáját - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely, a budapestiek főpolgármestere.

Mint ismert, Karácsony Gergely már március közepén arra szólította fel a kormányt, hogy minél többet teszteljenek. Ezt mondja egyébként a kezdetektől az Egészségügyi Világszervezet (WHO) elnöke is. Sajnos Orbánék nem hallgattak az okosabbra, hanem egy hónapos késéssel kezdték csak el az érdemi tesztelést.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

A Fidesz-kormány lenyúlja Budapest pénzét

30 éve először állna elő olyan helyzet, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot 7 milliárd forinttal.

  • 2020.06.05

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.