Karácsony: Október 13-án visszavesszük a politikát azoktól, akik mocsárrá tették!

Karácsony: Október 13-án visszavesszük a politikát azoktól, akik mocsárrá tették!

Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje és Fekete-Győr András, a Momentum elnöke megkapó videóban vallottak arról, hogyan fogják megváltoztatni azt a negatív képet, ami az emberekben él a politika kapcsán. 

Karácsony Gergely tudja, hogy ma a politika szó hallatán az embereknek az ostobaság, a cinizmus, a lopás, az emberek megfélemlítése jut eszükbe. 

Ez az a politika, amitől Karácsony is rosszul van. 

Az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje azzal is tisztában van, hogy sokan azt hihetik, ő maga is csak ugyan olyan politikus, mint a többi. Mindezt azért, mert azok, akik a jelenlegi undorító mocsárrá tették a politikát, megpróbálták bemocskolni őt is. Ma már azonban ezek az emberek is belátták: Karácsony képtelen a lopásra. 

Karácsony Gergely számára a politika hit, elvek és szenvedély!

Az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje 10 éve vallja, hogy igen is meg lehet változtatni a politikát. Most azért indul a főpolgármester-választáson, hogy végre visszavehessük a politikát és a fővárost is azoktól, akik lezüllesztették.  

Fekete-Győr András szerint álmodozni szép és jó dolog, cselekvés nélkül azonban mit sem ér. 

A Momentum Mozgalom elnöke elmondta: a NOlimpiával már megüzentük a hatalomnak, hogy semmit rólunk nélkülünk! Bebizonyosodott, hogy, ha sokan vagyunk és kitartóak, az elnyomó-rezsim meg fog hátrálni. 

De nem elég csak egyszer felszólalni! Budapest még mindig szürke, korrupt és jövőtlen.

Fekete-Győr: Tarlós helyett Karácsony kell Budapest élére!

Október 13-án ezért kell Karácsony Gergelyre szavazni! Beton helyett fák, korrupció helyett tisztesség kell végre a fővárosba!

Rendkívül lelkesítő lett Karácsony és Fekete-Győr videója, érdemes megnézni!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.